Најновије

БЛАТО ИЗ КАНАЛА, КРВ У "МЕРЦЕДЕСУ": Марјановић наводио полицајце да не виде Јеленино тело

Вештачења, сведочења и форензичке анализе у истрази убиства певачице Јелене Марјановић несумњиво обарају одбрану Зорана Марјановића да му је жена одједном нестала из вида 2. априла на насипу. Докази јасно показују да је Зоран морао да види злочин.

Зоран Марјановић (Фото: Фејсбук)

Како стоји у оптужници против Зорана Марјановића, која је подигнута 9. фебруара, певачица Јелена Марјановић тог 2. априла 2016. године нестала је на делу насипа у Црвенки који је потпуно прегледан. Ако би неко на том потезу стајао и гледао девојку како трчи, сасвим сигурно би могао да види куда она иде.
Томе у прилог иде и изјава Бориса Пуцића, полицајца из Борче, која се налази у оптужници, а којег је Зоран Марјановић позвао пошто је наводно приметио да му нема супруге.
Овај човек запослен је као полицајац у ПИ Борча, а на територији овог места живи годинама. За њега је насип у Црвенки врло познат терен, те је његова изјава о потрази за Јеленом једна од кључних у истрази овог убиства.
- Посебно наглашавам да док сам се налазио на насипу само сам прегледао леву страну насипа, односно ону ка Дунаву због тога што је десна страна (где је Јеленино тело пронађено) могла визуелним прегледом у потпуности да се сагледа и сматрао сам да нема потребе да се ни визуелно више прегледа та десна страна, с обзиром на то да је све видљиво, што није био случај са страном ка Дунаву - објаснио је Пуцић.
Према његовим речима, десна страна насипа, где је касније пронађено Јеленино тело, јесте чистина.
- Ту има отприлике 30-50 метара чистине, односно травнате површине која се завршава шибљем иза којег иде канал у којем такође расте шибље, с тим што напомињем да ја нисам ни знао да се ту налази неки канал, никада нисам прилазио туда - казао је Пуцић пред тужилаштвом.
Ова изјава несумњиво обара Зоранову одбрану да му је жена „нестала пред очима“, на чистини, те чак и да није он убио своју жену, морао је да види ако се нешто дешавало.

Зашто?

Како је казао у својој одбрани, приликом саслушања код тужиоца 15. септембра 2017. године, он и њихова ћеркица кренули су за Јеленом ходајући по насипу. Његова удаљеност од места злочина није била велика. А како је стајао на насипу у правцу Црвенке, ка Борчи, могао је да види читав потез на ком је била Јелена: од подножја насипа, шипражја, канала до улице и суседног канала. То значи да је могао да види и њу како трчи и њен нестанак.
Ниједног тренутка у дану и ноћи потраге није спомињао други део насипа где је заправо лежало Јеленино беживотно тело, иако је стајао поред ње док је умирала, наводећи истрагу на погрешан траг.
Томе у прилог иде и вештачење мобилних које указује на то да је у време певачицине смрти Зоран Марјановић био управо непосредно поред места злочина и да је Зоранов сусрет са Јеленом, „на отвореном простору између 16.56 и 17.04 био неизбежан“.

Блато из канала, крв у „мерцедесу“

Зоран Марјановић ухапшен је 15. септембра 2017. године након што су полиција и тужилаштво дошли до доказа који директно указују на то да је он починилац крвничког убиства његове супруге Јелене. На његовим панталонама пронађено је блато које одговара блату из канала где је певачица убијена. Зоран је, према оптужници, иако тврди супротно, био на месту злочина. Такође, Јеленина крв откривена на задњем седишту Марјановићевог „мерцедеса“ необорив је доказ против њега.
Кума открила у каквом је односу Јелена била са свекрвом. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Блиц
Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Нове вести и докази у вези убиства Јелене Марјановић.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА