Најновије

ДАМЈАНОВИЋ: Хоћемо да у наслеђе нашој деци оставимо уређен Београд! (ВИДЕО)

Кандидат за градоначелника Миљан Дамјановић обишао је данас београдско насеље Калуђерица и тамо је у разговору са мештанима прокоментарисао борбу за власт између актуелног и бившег режима.

Миљан Дамјановић у Калуђерици (Фото: СРС)

Међусобно се оптужују ко је од њих већи лопов и нерадник, те ко ће од њих мање урадити за Београд. Радикали знају да су њихове међусобне оптужбе и те како утемељене.
„Зато са овог места желим да поручим да једино радикали могу домаћински да воде Београд и то на српски начин! За решавање текућих проблема града: проблема легализације, изградње канализационих мрежа, регулисања водоводних мрежа, као и коначно решавање питања градског саобраћајног предузећа – радикали имају способан кадар који хоће и може да ради на најбољи начин.
Ако нам укажете поверење, ми ћемо моћи да обезбедимо нашој деци бесплатно бављење спортом, да решимо проблеме предшколских установа – да сва деца града Београда остваре своје дечије право да иду у вртић, да се школују квалитетно, онако како заслужују. Деца су наша будућност и ми радикали хоћемо и можемо да у наслеђе тој деци оставимо уређен град Београд,“ изјавио је Миљан Дамјановић.
Прочитајте ОВДЕ шта је о изградњи индустријског центра у Борчи рекао Војислав Шешељ?
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Миљан Дамјановић (СРС) о плановима за Београд.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА