Најновије

СПРЕМАЈУ СЕ ЗА ВЕЛИКИ ОБРАЧУН: Најбоље руско оружје непрекидно пристиже у Сирију! (ФОТО)

Већ трећи дан за редом, у руску базу Хмејмим у Сирији пристижу нове ваздухопловне снаге, а међу њима све је више и нових руских ловаца пете генерације Су-57.

Су-57 (Фото: public)

Током данашњег дана локални активисти приметили су још два Су-57, што је одмах и подељено на друштвеним мрежама. Ловци пете генерације стигли су у Хмејмим у пратњи ништа мање убитачног вишенаменског авиона Су-30СМ:
Russia Deploys Two More Advanced Su-57 Stealth Fighters In Syria – Reports

Осим борбених авиона, данас је у Хмејмим стигао и други за редом авион за рано упозоравање А-50У, који обезбеђује велику надмоћ како ваздухопловним, тако и копненим снагама у борбама са непријатељем. На који начин А-50У помаже снагама на терену, можете да сазнате ОВДЕ.
Russia Deploys Two More Advanced Su-57 Stealth Fighters In Syria – Reports

Да подсетимо, ваздухопловна рускаваздухопловна појачања почела су да пристижу у Хмејмим 21. фебруара, када су у базу, барем колико је примећено, пристигла четири Су-35, четири Су-25, један теретно-путнички Ту-154 и један А-50. 22. фебруара појавили су се и извештаји и снимци доласка два ловца пете генерације Су-57, о чему више можете да сазнате ОВДЕ. Према мишљењу руских војних стручњака, најновији руски авиони и пратеће наоружање упућени су у Сирију како би били тестирани у борбеном окружењу. Руско Министарство за сада није коментарисало нити давало информације о размештању новог контигента ваздухопловних снага у Сирију, али зато јесте америчка "Коалиција", а како су прокоментарисали долазак најсавременијих авиона на свету, прочитајте ОВДЕ. Драматично нагомилавање најсавременије руске војне технике у Сирији, са једне стране, наговештава да се на ратишту у тој земљи очекују жестоке борбе, док оптимистички настројени војни експерти сматрају да Руске оружане снаге само "показују мишиће", у настојању да одврате САД од опасних претензија које у последње време приказују на обалама Еуфрата у Деир Ез Зору и Источној Гути. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Реч руског експерта: долазак Су-57 у Сирију је важан сигнал за Американце:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА