Најновије

Вашингтон најављује нове санкције Русији!

Министарство финансија САД ће у наредних неколико седмица објавити нови пакет санкција против Русије, рекао је у петак новинарима у Белој кући ресорни министар Стивен Мнучин.

(Фото: pixabay.com)

„Радимо на санкцијама против Русије. Уверавам вас да је то у процесу. Поново ћу током наредних неколико недеља бити овде (у Белој кући) и поново ћемо разговарати тим поводом“, рекао је Мнучин. 
Према његовим речима, Министарство финансија САД активно сарађује с ФБИ на припреми новог пакета санкција против руских грађана. 
„Посматрамо мешање у изборе. Блиско сарађујемо с ФБИ, они нам дају информације о последњим потраживањима. И ако то буде неопходно, размотрићемо информације у вези с приватним лицима којима они располажу“, рекао је Мнучин. 
Раније је представница Стејт департмента САД Хедер Наверт саопштила да се разматра могућност увођења санкција против 13 Руса који су се нашли на такозваном „Милеровом списку“. 
У Конгресу САД воде се независне истраге поводом „руског мешања“ у изборе за америчког председника, на којима је победио Доналд Трамп.
Сличну истрагу води и амерички специјални тужилац Роберт Милер. У америчким медијима редовно се појављују саопштења заснована на неименованим изворима о контактима чланова Трамповог предизборног штаба с руским чиновницима и бизнисменима. 
Шта је Захарова поручила Србима у вези Запада и Косова сазнајте ОВДЕ.
Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА