Најновије

Истрага о убиству певачице "Гранда": Ово су последње Јеленине речи

Зоран Марјановић (39), оптужен за убиство супруге Јелене Марјановић (33) на насипу у Борчи, пре злочина се жестоко посвађао с певачицом! Како Српски телеграф сазнаје, супружници су се препирали, да би Јелена у једном тренутку повисила тон, што је потврдио и један од саслушаних сведока у истрази која се водила због бруталног убиства певачице "Гранда".

Јелена Марјановић (Фото: Фејсбук)

Тело у каналу

Вид Стјепановић открио је у тужилаштву да је чуо кад је Јелена супругу рекла: "Зоране, ти то не разумеш", што су уједно биле и њене последње речи. Само неколико минута касније, млада певачица и мајка тада петогодишње ћерке Јане усмрћена је са осам удараца шипком по глави, а њено измасакрирано тело нађено је следећег дана у каналу.
- Тог 2. априла 2016. био сам у дворишту код чесме, на неких 15 метара од места на којем станујем. Тад сам угледао Јелену на балвану. Била ми је окренута леђима и наслоњена на балван, док је Зоран лицем био окренут ка мени. Стајао је на неких метар и по од супруге - рекао је Стјепановић, чији се исказ налази у оптужници која је 9. фебруара подигнута против Марјановића.
Сведок је додао да је са супружницима била и њихова ћерка, као и да је Зоран био видно узнемирен и нервозан.
- Он је нервозно скакао за Јанином лоптом, некако је био немиран. И Зоран и Јелена су у рукама имали мобилне телефоне, а поред певачице је на балвану стајао и горњи део тренерке. Супружници су све време причали, тачније препирали су се. Јелена је у једном тренутку повисила тон толико да сам могао да чујем шта му говори. Рекла је: "Не разумеш ти то" - рекао је Стјепановић, који је тек после Јелениног нестанка од полиције сазнао да су на балванима заправо били Марјановићи.

Ускоро суђење

Подсетимо, Зоран Марјановић ухапшен је 15. септембра прошле године, 17 месеци после бруталног злочина, откад је у притвору. У истрази која се водила против њега саслушани су сведоци тужилаштва и одбране, урађена су вештачења телефона свих Марјановића, као и неуропсихијатријско вештачење осумњиченог. Пет месеци после хапшења, против супруга убијене певачице подигнута је оптужница, а очекује се да би ускоро могло да почне и суђење.

Кума и свекрва муљале с документима

Зорица Марјановић и кума Вера Вукомановић саслушане су у четвртак у полицији због сумње да су муљале с документима. Наиме, сумња се да је Марјановићева куму послала у полицију, где се ова лажно представила и извадила личну карту са Зоричиним подацима, а својом сликом.

Изјаве фризерке, другарице и сестре са саслушања

Зоран: Ружна си и дебела
Јеленина фризерка Зорица Гемовић је на саслушању изјавила да је Зоран константно контролисао певачицу и омаловажавао је.
- Говорио јој је: "Види на шта личиш, дебела си и ружна." Кад ми је Јелена рекла да јој је доста свега, да јој је у кући катастрофа, да јој дође да узме дете и оде, питала сам је због чега се не разведе, а она је одговорила: "Зоко, он би ме убио" - рекла је Гемовићева.
Другарица Нора: Владимир лечио Јану
Јеленина другарица Нора Карлеуша Ракић изјавила је да се певачица углавном жалила на Зорановог оца Владимира, с којим се стално свађала, и да јој је било криво што она мора све да ради у кући.
- Владимир се у кући за све питао. Дешавало се да Јеца и Зоран дођу код мене у посету, а свекар зове Јелену више пута да пита кад ће доћи кући. Зоран је чак и композиције мењао како му отац каже - рекла је Нора Карлеуша Ракић, сведок у истрази.
Сестра Теодора: Јелена се жалила да не може да издржи
Теодора Крсмановић, сестра убијене певачице, рекла је на саслушању да се Јелена жалила да више не може да издржи.
- Углавном се жалила на Зоранове родитеље. Два месеца пре него што је убијена присуствовала сам кад ју је Зоран критиковао. Говорио јој је да је тетка и да погледа на шта личи. Последњи пут смо се чак и посвађале и рекла сам јој да не треба то да трпи, али је она увек бранила Зорана - рекла је Теодора.
Марјановић наводио полицајце да не виде Јеленино тело. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Нада Топчагић открива приватне детаље о Јелени Марјановић
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА