Најновије

Наставак Школе геополитике Александра Дугина и представљање књиге "Мрежни ратови"

Четврти циклус предавања на Школи геополитике Александра Дугина почео је данас у Београду, на Институту за политичке студије. Овај завршни циклус предавања за туденте из Србије ће одржати професор Александр Гељевич Дугин.

Александар Дугин (Фото: Јутјуб)

Основна тема његових предавања биће: Ноологија - филозофска дисциплина о структури ума - предавања ће се бавити цивилизацијама, културама и њиховим посебним врстама Логоса, уређења идеја, процеса мишљења унутар њихових традиционалних и културолошких оквира, као и о сукобима тих различитих Нооса, умова (ноомахија - рат Логоса, умова) и могућностима за њихов суживот. 

Професор Дугин ће, такође, одржати и јавно предавање на Факултету политичких наука, у среду 28. фебруара у 18 часова. 
Поред јавног предавања на Факултету политичких наука, Професор Дугин и Леонид Савин ће представити и књигу “Мрежни ратови” која је пре неколико дана објављена на српском. Представљање ове књиге биће у четвртак, 1. марта на Правном и пословном факултету, Кнез Михаилова 33, на првом спрату. 

Након завршетка ове, експерименталне фазе Школе геополитике, у плану је наставак образовно-истраживачких активности у Србији професора Дугина и његових сарадника.  На шта је Дугин упозоравао Србе током предходне посете погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Aлександар Дугин и Леонид Савин током предходне посете Београду одржали су предавање у хотелу "Москва".
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА