Најновије

САНДА РАШКОВИЋ ИВИЋ: Скупштина Србије да формира Анкетни одбор за Београд на води

БЕОГРАД - Председница посланичке групе Нова Србија-Покрет за спас Србије Санда Рашковић Ивић затражиће на првој наредној седници Скупштине Србије формирање Анкетног одбора како би се утврдиле чињенице и сагледало стање у коме се тренутно налази пројекат Београд на води, најављено је данас из ове посланичке групе.

Санда Рашковић Ивић (Фото: Јутјуб)

Београд на води је проблематичан пројекат, каже се у саопштењу и наводи да "постоје сумње да се незаконито троши новац из Коридора 10 и „прањем“ преусмерава" ка овом пројекту.
У саопштењу се истиче да јавност треба да добије одговоре на питања "ко је прави инвеститор пројекта Београд на води, која пословна банка је гарант да ће пројекат бити успешно приведен крају, да ли постоје студије оправданости и изводљивости пројекта".
Ивић ће поставити и питања ко су одговорни пројектанти, извођачи и подизвођачи радова и надзорни орган, у којој фази се тренутно налази пројекат Београд на води.
Да ли постоје оправдани разлози да се пројекат Београд на води привремено конзервира и уради независна ревизија, још једно је од питања које ће Ивић поставити приликом захтева да се формира Анкетни одбор у Скупштини Србије.
Нова провокација Приштине убија Бриселски споразум! Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Санда Рашковић Ивић о убиству Оливера Ивановића
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА