Најновије

ТОТАЛНИ ОБРТ: Зорана Марјановића ослобађају снимци са камера!

Одбрана Зорана Марјановића, који је оптужен да је 2. априла 2016. на насипу у Црвенки убио супругу, певачицу "Гранда" Јелену Марјановић, поднео је одговор на оптужницу које је пре десетак дана суду доставило Више јавно тужилаштво.

Зоран Марјановић (Фото: Јутјуб)

Како сазнају београдски медији, први одговор на оптужницу суду је поднео адвокат Вељко Делибашић.
- У одговору на оптужницу тражио сам да суд натера тужилаштво да обелодани доказе које крије, пре свега снимак камере која покрива насип и који искључује сваку сумњу да је Зоран Марјановић убио Јелену Марјановић. Оспорио сам и све остало наведено у оптужници - потврдио је Делибашић. Реч је о спорном снимку који није достављен одбрани, а који је забележила сигурносна камера на кући породице Јаховић, која се налази у близини насипа.
Овај снимак с камере која је наводно била усмерена ка насипу полиција је открила двадесетак дана после злочина. Хард-диск је однет на анализу, а одбрана тврди да би тај снимак могао да ослободи Зорана оптужби због којих му прети 40 година затвора.
- Браниоци, као и сам окривљени имају право да у року од осам дана дају одговор на оптужницу, у ком износе своје аргументе и оно што сматрају да током истраге коју води тужилаштво није добро урађено. О тим приговорима одлучује суд, који може да их усвоји и одбаци оптужницу или врати тужилаштву предмет на допуну истраге, али исто тако може и да потврди оптужницу - каже саговорник београдских медија. Прочитајте ОВДЕ какву тајну крије Јеленин веш? Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

А шта ново кажу адвокати Зорана Марјановића?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА