Најновије

ДОДИКОВ ИЗБОР: Младићев син кандидат за председника Српске

Дарко Младић, син Ратка Младића, један је од могућих кандидата Савеза независних социјалдемократа (СНСД) Милорада Додика за председника Републике Српске на предстојећим општим изборима.

Дарко Младић (Фото: Јутјуб)

Младићева кандидатура ушла је у ужи избор Милорада Додика и СНСД, а поједини саветници актуелног председника Српске сматрају да би кандидатура сина ратног команданта Војске РС оставила без икакве шансе за победу кандидата опозиционог Савеза за промене Вукоту Говедарицу, наводе неименовани извори београдског листа.
"Били који други кандидат владајуће партије не гарантује изборну победу над изабраним кандидатом Савеза за промене. С друге стране, кандидатуром сина Ратка Младића за позицију председника Српске у врху СНСД рачунају да би сигурно обезбедили огромну подршку највећег дела борачке популације, као и обичних људи који у Младићу виде неког ко је најзаслужнији за стварање и одбрану Српске", тврде саговорници, а пише "Блиц".
Велики плус евентуалној кандидатури Дарка Младића, додају они, представљало би и то што се ради о нестраначкој личности, која говори неколико страних језика.
"У врху СНСД размишљају и о томе да би највећи део неопредељених бирача на изборима свој глас сигурно пре дали Дарку Младићу него кандидату СДС Вукоти Говедарици", наводе исти извори.
Дарко Младић није за "Блиц" желео да потврди, али ни да демантује информацију да је његово име ушло у ужи круг кандидата.
Неименовани извори београдског дневника, такође, тврде и да је поред Дарка Младића, чије је име недавно ушло у ужи избор кандидата владајуће партије за председника Српске, у игри и даље актуелна премијерка РС Жељка Цвијановић, затим министар унутрашњих послова Драган Лукач, као и делегат СНСД у Дому народа Парламента БиХ Средоје Новић.
Западна војска се „устремила“ баш на Српску и Србију! Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Дарко Младић након пресуде Ратку Младићу
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА