Најновије

НЕ МОЖЕ ЈЕЗИВИЈЕ: Са Јелениног профила неко слао морбидне поруке 9 дана након што је убијена!

Теодора Крсмановић, сестра убијене Јелене Марјановић, добијала је поруке са Фејсбук профила певачице девет, односно месец дана пошто је она брутално ликвидирана. До данас, скоро две године касније, није разјашњено ко је и како улазио на Јеленин профил.

Јелена Марјановић (Фото: Фејсбук)

"Ћао. Како си, драга?"; "Шта радиш?", поруке су које је неко послао са Фејсбук профила убијене певачице Јелене Марјановић њеној сестри Теодори, први пут девет дана, а други пут месец дана након Јеленине смрти.
Теодори, сестри од стрица убијене певачице Јелене Марјановић, прва порука са Јелениног Фејсбук профила стигла је 11. априла 2016. године, девет дана након бруталног убиства за које је осумњичен Јеленин супруг Зоран Марјановић. Том поруком непозната особа која је ушла у Јеленин профил, за који је морала да зна шифру, питала је Теодору како је, и уз то је ословила са "драга". Након што је збуњена и шокирана девојка упитала ко јој пише, уследио је одговор "па знаш". Теодора је тада прекинула преписку.
Међутим, двадесетак дана касније, 1. маја, неко је поново упао на профил убијене певачице и поново је слао поруке Теодори.
- Та преписка је прослеђена државним органима још 2016. године, одмах пошто је настала. Међутим до дана данашњег нисам сазнала ко је то писао у Јецино име. Не знам ко је имао храбрости да се усуди на тако нешто. То сигурно није нико нормалан јер он је знао да се на морбидан начин у касним сатима игра са мојим емоцијама - каже Теодора Крсмановић за Блиц.
Подсећања ради, Теодора Крсмановић имала је статус оштећене у случају који се води против њеног зета Зорана Марјановића због сумње да је убио своју супругу, певачицу Јелену Крсмановић. Међутим, тај статус јој је укинут свега неколико минута пре него што је саслушана у Вишем јавном тужилаштву, као први сведок у поступку против Марјановића.
Теодора је изнела у медијима детаље из брака Зорана и Јелене Марјановић после Зорановог хапшења. Испричала је да је Зоран желео потпуну контролу над Јеленом, да њена сестра није могла ни да мрдне а да је Зоран не проверава и не зове телефоном. Све то је поновила и пред тужиоцем.
Након укидања статуса оштећене у случају који се води против њеног зета, Теодора Крсмановић је из револта затражила старатељство над седмогодишњом ћерком певачице, међутим то јој још није одобрено.
Марјановић наводио полицајце да не виде Јеленино тело. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Блиц, Српски Телеграф

Бонус видео

Оптужница Зорана Марјановића 
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА