Најновије

УБИСТВО ПИЛОТА МЕЊА ПРАВИЛА ИГРЕ: Русија послала елитне јединице специјалних снага у Сирију! (ФОТО)

Након обарања руског авиона Су-25 и убиства пилота Романа Филипова, команда руских војних операција у Сирији, по свему судећи, подигла дејстава својих снага на виши ниво.

ССО у Сирији (Фото: public)

Према наводима великог броја локалних активиста, дан након смрти мајора Романа Филипова, неколико јединица ССО-а (Снаге специјалних операција) слетело је на аеродром Хмејмим у Латакији и одмах су упућени у зону борбених дејстава. Истовремено, без конкретног извора, на друштвеним мрежама појавиле су се и фотографије припадника ССО у акцији које су, по свему судећи, снимљене у покрајини Деир Ез Зор или Хомс. Да се, највероватније, ради о припадницима ССО сведочи напредна опрема и оружје које користе војници без јасних ознака на униформама:



Овакво приказивање снага за специјалне операције, некарактеристично за Русе до сада, јасна је порука свим странама заинтересованим за сукобе са Руском Федерацијом да су најобученији припадници руске војске спремни да одреагују на сваку провокацију у најкраћем могућем року. Како је тело пилота-хероја Мајора Романа Филипова, који је настрадао дубоко унутар непријатељске територије, стигло у Русију, сазнајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Снимљене операције руског Спецназа у Сирији:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА