Најновије

НОВИ СЛУЧАЈ ЦЕНЗУРЕ: Скандал на РТВ, емисија са Марком Видојковићем забрањена за емитовање

Иако је снимљена и најављена, емисија "Откопчано" аутора Блажа Поповића, скинута је са програма Радио-телевизије Војводина и није емитована како је било планирано, у уторак у 21 сат.

Марко Видојковић (Фото: Јутјуб)

Како преноси лист Данас, разлог је то што је гост био писац Марко Видојковић – а ту информацију је саопштио Покрет Подржи РТВ на својој Фејсбук страници. Уместо ове емисије, емитовано је "Хиландарско вековање: Смена страже".
"То је очигледно било планирано, јер је измена унета и у програмску схему објављену на сајту РТВ. Цензура на РТВ-у се наставља", навео је овај покрет. Марко Видојковић је изјавио за Данас да није изненађен. "Лепо сам рекао Блажу Поповићу - немој без везе да снимамо, неће хтети да пусте. Он је, међутим, био уверен да цензуре на РТВ нема. Испоставило се да сам ја био у праву и јако ми је жао због тога", навео је Видојковић. Водојковић је познат као противник и жесток критичар режима Александра Вучића, а један је и од аутора емисије "Добар, лош, зао" на ТВ Шабац у којој се могу чути бројне примедбе на рачун СНС-а. Почетак кампање Двери и ДЈБ на броду који су назвали "Коруптоломац" погледајте ОВДЕ. Извор: Данас/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервју Драган Ђиласа у емисији коју води Видојковић.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА