Најновије

"Технологија": Ускоро туризам у свемиру, ево колико ће коштати и како ће изгледати!

Едиција "Навигатори" садржи осам илустрованих енциклопедија, које ће користити детету да упозна свет око себе, али ништа нису мање занимљиве ни одраслима. Овај пут вам представљамо енциклопедију "Технологија".

"Технологија" (Фото-Пчелица)

Сазнајте занимљиве информације о савременом свету, најновијим достигнућима у саобраћају, роботици, техници и невероватним „зеленим“ технологијама. Пробијте тунел у огромној машини за копање, саградите супермост преко долине и зауздајте енергију Сунца. Погледајте како се анимира лик из компјутерске игре, постаните свемирски туриста, а онда уђите у подморницу на нуклеарни погон… У овој књизи сазнаћете и шта су то и како се праве еколошке куће, као и многе друге корисне информације. Једна од занимљивијих информација је и та да ће бити организован туризам у свемиру и да ће туристи за два и по сата за ту услугу платити око 200 000 долара.
На самом крају књиге дати су и линкови са најбољим и најважнијим информацијама везаним за технологију како бисте могли да испратите актуелна дешавања. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА