Најновије

МАРИНКОВИЋ: Непредњачким властима у Београду приоритет је финансирање НВО, а не вртићи, превоз, здравство..!

Град Београд даје новац за НВО пројекте, док имамо само неколико скенера у градским болницама. Београд не нуди довољно радних места младима, што има катастрофалне последице по демографију и по просперитет града, каже каже Предраг Маринковић председник омладине СРС Београд.

Предраг Маринковић (Фото: СРС)

Маринковић у интервјуу за Правду напомиње и да град улаже огроман новац у финансирање невладиних организација и да би сав тај новац требало преусмерити у приоритетне ствари као што су градски превоз и здравство. Који су највећи проблеми младих у Београду? Незапосленост је највећи проблем младих Београђана. Наш град не нуди радна места нашим младим суграђанима и трагајући за бољим животом они одлазе из земље. То има катастрофалне последице по демографију и по просперитет овог града. Такође,потребно је сузбијати криминалитет међу младим становништвом и обезбедити да се сваки становник овог града осећа безбедно. На шта, по вашем мишљењу, град даје новац, а не би требало? Град улаже огроман новац у финансирање невладиних организација. Сав тај новац би требало преусмерити у приоритетне ствари као што су градски превоз и здравство. Шта значи једном демократском систему постојање разних невладиних сектора док у исто време у нашем граду људи чекају месецима да закажу преглед код лекара или при свакој временској непогоди размишљају хоће ли имати градски превоз или ће доћи до колапса и застоја због обичног снега или јачег пљуска. У које области би СРС уложила новац из буџета? СРС би највише средстава уложила у градски превоз и здравство. Ми сматрамо да је недопустиво да у Београду постоји само неколико скенер апарата док са друге стране већ месецима видимо како новогодишња расвета троши струју и новац. Уместо на претерану количину декорације, новац бисмо расподелили тамо где је најпотребнији. Београд има проблем са одлагањем отпада. Учинили бисмо овај град еколошким кроз пројекте које бисмо спровели са ЈКП "Градска чистоћа" и санирали бисмо депонију у Винчи. Уложили бисмо и у културу и у историјске знаменитости. Сматрам да је већина програма осталих странака утопија и да се та обећања која олако дају, не могу испунити. Зашто гласачи 4. марта треба да дају свој глас СРС?
Глас за СРС је глас за боље уређено здравство, за боље функционисање градског превоза, за чистији град, за више вртића, за очување културног наслеђа, за развој здравог живота, а ове идеје изнели су превасходно млади и образовани људи који су заслужено на листи кандидата СРС, јер су способни да ове идеје и остваре. "Напредњаци су преварили народ", тврди кандидат СРС за градоначелника Београда Миљан Дамјановић у интервјуу који можете да прочитате ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Миљан Дамјановић: Историја ће судити о томе колики је Вучић издајник:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА