Најновије

ДВЕРИ ТРАЖЕ ХИТНО ХАПШЕЊЕ: Зашто је Угљанин још увек на слободи?

Двери најоштрије осуђују последњу изјаву Сулејмана Угљанина, којом је муслимане из рашке области позвао на бојкот Војске Србије, односно којом је позвао грађане Републике Србије који су припадници резервног састава да се не одазову позивима за војну вежбу, а ВС означио као претећу оружану силу.

Сулејман Угљанин (Фото: Јутјуб)

- Ово је наставак неуставног и незаконитог деловања Сулејмана Угљанина који дужи временски период злоупотребљава БНВ. Недопустиво је да држава и надлежни државни органи на овакве позиве и изјаве не реагују. Посебно када Угљанин отворено позива грађане на непоштовање Устава и закона и призива стране државе и организације да реагују и посредују - стоји у саопштењу Двери које потписао потпредседник те странке Марко Пушица.
Двери истичу да је Војска Србије једина уставна и легитимна оружана сила Републике Србије, да се лица у резервном саставу морају одазвати позивима на војну вежбу, а да је последња у низу спорних изјава Сулејмана Угљанина, јасан доказ да надлежни државни органи а посебно они који врше кривични погон, морају реаговати.
- Стога надлежним државним органима постављамо следећа питања: Зашто надлежно министарство није преиспитало законитост рада БНВ?; Зашто Угљанинова СДА може несметано да угрожава уставни поредак?; Зашто је Угљанин још увек на слободи? - саопштава ова странка. Шешељево признање да је "пуко" на изборима погледајте ОВДЕ
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Емисија "Форум" у продукцији портала Правда и Народне телевизије.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА