Најновије

НЕПРИЈАТЕЉ НАПРЕДУЈЕ КА ПРЕСТОНИЦИ: Желе да заузму аеродром по сваку цену, жестоке борбе у планинама (МАПА)

Просаудијске снаге јеменског председника Хадија Мансура наставиле су напредовање кроз провинцију Сана и заузеле Ал Адмагх планину у дистрикту Нихм.

Хадијеве снаге (Фото: Јутјуб)

Хадијеве снаге су пробиле фронт, заузеле неколико положаја Хута и уништили више војних возила. Хадијеве снаге су успеле и да одбију контранапад Хута источно од области Тибал ал Зилал и том приликом убили 19 бораца Хута. 

Просаудијска коалиција покушава да пресече линије снабдевања између града Сана и фронта у провинцији Мариб, а авијација напада сва војна возила која се крећу на тој релацији. Први циљ операција саудијске коалиције јесте Сана аеродром који се налази северно од престонице. Ипак Саудијци и њихови савезници неће бити у могућности да ускоро остваре тај циљ јер се налазе десетинама километара далеко. О напредовању Сиријске арапске армије у Харасти читајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Снимци напредовања саудијске коалиције на фронту ка Сани.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА