Најновије

СУТРА СЕ ПОНАВЉАЈУ ИЗБОРИ: Дверима фали само 80 гласова за цензус, СНС остаје без мандата

На бирачком месту Врбица у Аранђеловцу се понављају локални избори. Коалицији "Изабери Аранђеловац" коју чине Двери и СНП Наши фали само 80 гласова да пређу цензус уђу у локални парламент.

Koндеренција Двери (Фото: Јутјуб)

Избори у Врбици си поништени јер је у гласачкој кутији било 10 листића више од грађана који су гласали. Председник СНП Наши Иван Ивановић да СНС већ врши притисак на грађане како би спречили да у парламент уђе листа "Изабери Аранђеловац" коју чине Двери и СНП Наши. - Лично смо видели смо како председник општине Бојан Радовић у радно време општинским аудијем и са општинским возачем обилази читав крај месне канцеларије Врбица где ће бити поновљени избори, а затим су до нас дошле информације да и други функционери СНС-а обилазе грађане и уцењују их да гласају за њих, али и нуде по 5000 динара социјалне помоћи, асфалтирање путева и израду канализације. По Уставу и законима Србије гласови се не могу куповати нити било ко може упадати грађанима у дворишта са украденим бирачким списковима и приморавати их да гласају за њих. Од сутра ћемо током читавог дана подносити пријаве против СНС активиста и позивати полицију. Време је да се овом изборном криминалу стане на пут - каже Ивановић.

Иван Ивановић, СНП Наши (Фото: Јутјуб) Уколико листа "Изабери Аранђеловац" пређе цензус без по једног мандата остају СНС и коалиција Боља Србија-СРС. Према резултатима гласања са 39 бирачких места, без спорне Врбице, СНС је освојио 26 одборничких мандата, Боља Србија-СРС шест одборника, СПС-ЈС ће имати пет одборника и по два Група грађана Радосав Швабић и коалиција око Демократске странке.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Емисија "Форум" у продукцији портала Правда и Народне телевизије - гост Анита Стојадинвић.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА