Најновије

ПЛАН ЗА УНИШТЕЊЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ НАПРАВЉЕН ПРЕ 50 ГОДИНА: Све је почело на Брионима договором Тита и Вилијама Бранта (ВИДЕО)

Познати новинар и колумниста НИН-а Драган Јовановић, открио је у екслузивном интервјуу детаље разговора једног од главних људи СФРЈ - Станета Доланца, који су још почетком седамдесетих година наговештавали ратне планове ЦИА и НАТО пакта за Балкан.

Тито (Фото: Јутјуб)

Он је у емисији ,,Инфоратници против Новог светског поретка'' на Народној телевизији описао позадину бројних афера и скандале у које су били умешани Зоран Ђинђић, повезаност Ћурувије и породице Милошевић као и детаље седмодневне тајне посете Николе Тесле у Србију за време краља Милана. Шта стоји иза одлуке Јосипа Броза да се одрекне ратне одштете након другог светског рата, због чега је Мосад планира да пресели читав Израел у Србију у случају неуспеха у рату са Ираном, као и која је позадина отимања природних и рудних богатства која је почела још у време Тита - само су неки од успеха које истиче током своје вишедеценијске каријере. Тито се у замену за ратну одштету од стране Немачке, у склопу разговора на Брионима, определио за кредит којим је набављена фелерична америчка ''Вестинг хаус'' атомска централа изграђена у Словенији - тврди Јовановић, о чему је опширно писао у својим колумнама. Према плану атомске централе Кршко, до којег је својевремено дошао види се да је оловна капа дебела само пола метра, уместо метар, кроз који због дефекта цури радиоактивна пара, због чега Балкану прети катастрофа - упозорава Јовановић. Он је у интервјуу открио да је сазнао да атомска централа у Кршку, која је према његовим речима, упола слабијег оловног заштитног покривача од прописаног и која како наводи - може да сваког часа може да изазове хаварију попут истоветне ''Вестинг хаус'' атомске централе у Фокушими. Јовановић истиче да је још тада у време Тита дошао до планова атомске централе СФРЈ у Словенији, као и информација о договору Тита и Вилијама Бранта, преко којег је како наводи - набављена технологија и уговорен кредит у замену за ратну одштету, због чега је планирана и његова ликвидација од стране тајних служби. Кога НАТО доводи на чело Црне Горе уместо Мила Ђукановића, погледајте ОВДЕ. Извор: Народна Телевизија

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Тито и Гадафи на Брионима
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА