Најновије

СЦЕНАРИО ЗА РАТ ПРИПРЕМЉЕН ЈОШ 2011: Тајни план Пентагона "Конор 8888" изазвао панику у САД, Aмериканци се припремају рат на својој теритирији

У емисији радија "Сербона" Миодраг Милановић анализирао је планове Пентагона о евентуалном сукобу унутар САД под шифрованим називом “КОНОР 8888”, са кога је недавно скинута ознака “строго поверљиво”.

Илустрација (Фото: deviantart.com)

Он је у емисији ''Теорија Завере у Пракси '' на радију ''Сербона'' анализирао план из 2011. који даје увиде у могућу позадину и детаљано описује сценарио борбе против ''зомбија'', а чији је циљ вежба у којој се кроз имагинарни сценарио припреми остатак људске расе од надолазеће инвазије недљуских бића, а за који многи верују да може бити само маска за много злокобније планове.
План вежби војске САД који је изазвало бројне полемике у америчкој јавности, о којима су бројни медији опширно су дискутовали, говори о озбиљној стратегији која према његовим речима представља низ импресивних концепата за одбрану од ''живих мртваца'' - разрађених до најмањег детаља.

Mиодраг Милановић (Фото: Јурјуб) Између осталог, овај план предвиђа тактике преживјавања и сценарије одбране од неколико врести зомбија. Плана који је према његовим речима изазвао велику пажњу јавности, чине озбиљни концепти војних стратегија и фиктивни сценарио припрема грађане САД за унутрашње сукубе - наводи Милановић.
Други могући напади из Пентагоновог плана обухватају нападе злих магијских зомбија, насталих окултним експериментима, зомбије-вегатаријанце, који се хране биљкама и нису опасни по људе, као и зомбије из свемира. Све ово према његовим речима, подкрепљено је бројним примерима и детаљно обрађено од стране америчких војних стручњака. Које теорије завере су праве а које лажне сазнајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда/Радио Сербона

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Емисија форум у продукцији портала Правда и Народне телевизије - гост глумица Анита Стојадиновић.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА