Најновије

ГУБИТНИЧКА ПОЛИТИКА: Зорана Михајловић брутално испрозивала Бошка Обрадовића и ДС!

Потпредседница Владе Србије и члан Председништва Српске напредне странке (СНС), Зорана Михајловић, поручила је да покрет Двери и њихов лидер Бошко Обрадовић настављају са својом "губитничком стратегијом" да после сваких избора траже изговор за убедљив пораз и лажно оптужују оне који су добили највеће поверење грађана.

Зорана Михајловић - Бошко Обрадовић (Фото: ЈуТјуб, Двери)

Лидер Двери је раније данас најавио да ће тражити формирање анкетног одбора који би истражио околности изборног процеса у Београду, а ако власт, како је навео, на то пристане и докаже да није било никакве изборне крађе, представници тог покрета ће поднети оставке на свим функцијама у странци и парламенту. "Пре годину дана, кад је као председнички кандидат Обрадовић освојио 1,9 милиона гласова мање од актуелног председника Србије Александра Вучића, слушали смо исту причу коју слушамо и данас, кад поново покушава разним триковима да прикрије убедљив пораз своје листе", навела је Зорана Михајловић у писаној изјави достављеној медијима. Још једном су, каже Михајловић, Обрадовић и Двери показали да "немају програм и визију коју би понудили грађанима Србије, већ се изнова враћају својој стратегији губитника који кривицу за поразе, и то све убедљивије, траже у другима", рекла је Михајловићева. "Али, већ смо навикли од Обрадовића, Ђиласа, Јанковића, Јеремића, Шапића и осталих губитника, који брину само о својим џеповима, да се баве измишљеним злоупотребама, док у исто време прижељкују да не буде парламентарних избора, јер у том случају, на срећу грађана Србије, више не би били у парламенту", додаје Михајловићева.

Ударила и по својим петооктобарским саборцима

Сада високи функционер СНС-а, а некадашња саветница Мирослава Лабуса и једна од челних људи тадашњег "Г-17+", Зорана Михајловић, поручила је "представницима опозиције" да не критикују пројекте које нису успели да реализују док су били на власти. Она је навела да сви који сада критикују пројекат Београдске гондоле, нису успели да га реализују јер су се, док су вршили власт, "бавили сопственим богаћењем". - Док су били на власти, гондола између Калемегдана и Ушћа им је била добар пројекат, али га нису реализовали, јер су били заинтересовани само да напуне џепове, рекла је потпредседница Владе реагујући на критике Демократске странке Србије. Сада када је, како каже, обезбеђен новац да се пројекат реализује и да Београђани лакше прелазе с једне на другу обалу реке - они су против гондоле. Како је истакла, грађани су на београдским изборима рекли шта мисле "о онима који мењају мишљење у зависности од тога да ли су власт или опозиција". - Грађани су пружили поверење људима који воле Београд, имају резултате и искрену намеру да реализују пројекте који доприносе развоју града и бољем животу у престоници, закључила је Михајловић. Какав је хвалоспев себи и Драгану Ђиласу сачинио Борис Тадић, прочитајте ОВДЕ. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Кад Зорана Михајловић не може да поднесе да слуша Брнабићку како хвали своју невладину организацију:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА