Најновије

ТЕШКО ПРИЗНАЊЕ МУШКАРАЦА: Овакав секс имамо само са женама које не волимо

Када мушкарац упозна девојку за коју сматра да није материјал за озбиљну везу са њом ће имати специфичан секс. Ако ваш мушакрац од вас тражи овакав секси, постоје велике шансе да са вама не планира будућност, већ само забаву.

Илустрација (Фото: beeg.com)

1. Грубљи секс

Већини мушкараца је идеја о грубом сексу веома привлачна, али то никада не би радили са женом коју воле и са којом планирају нешто више. Ово је искључиво резервисано за девојке које не планирају поново да виде.

2. Секс без осећања

Ако вам се чини као да сте порно глумица а не његова девојка, онда је са вама само због секса. Иако мушкарци не откривају своје емоције лако, то ће учинити када су са женом до које им је стало. Ако не показује нежност и било какве емоције, онда вас само користи како би испунио одређене фантазије.

3. Секс у јавности

Када је мушкарац у озбиљној вези, за њега секс постаје јако интиман догађај. Он жели да секс са женом коју воли сачува од свих знатижељних погледа јер је то задовољство резервисано само за њих двоје.

4. Задовољство

Ако имате утисак да ваш секс личи на сцену из порно филма, онда постоји велика шанса да у вама не види своју будућу жену. Ако вам је секс брз и испробавате све могуће позе, а да притом уопште нема обзира према вашем уживању и често напушта кревет чим заврши свој део – вероватно немате заједничку будућност.
Прочитајте ОВДЕ колико жене могу без секса, бићете шокирани!
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Секс Ђексона и Јелене Крунић у ријалитију "Задруга" 
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА