Најновије

ГОДИШЊИЦA ПОГРОМА: У Београду гореле заставе НАТО, СНС и тзв. Косова, у Новом Саду протест испред канцеларије ЕУ (ФОТО)

Скупом на Тргу Републике и протестном шетњом поред државних институција до Храма Светог Саве обележен је 17. март и годишњица погрома на Косову и Метохији.

Протестна шетња (Фото: Srbin.info)

Овај протестни скуп организовала је група младих људи, а њихову шетњу су подржали Војни синдикат Србије и Синдикат запослених полиције, као и низ jaвних личности као што су новинари Теша Тешановић, Михаило Меденица, Дејан Петар Златановић и други.

Протестна шетња изведена је уз повике српских патриота "Нема предаје", "Косово је срце Србије" и са паљењем застава тз. државе Косова, НАТО савеза и СНС странке испред Председништва Србије Најављен је нови протест за 24. март. На протесту је било око 1000 људи.

Паљење свећа у Новом Саду

Више десетина грађана присуствовало је скупу поводом годишњнице "Мартовског погрома" Срба на Косову и Метохији испред канцеларије ЕУ у Новом Саду. Скуп је почео минутом ћутања, а потом је Стефан Долић из НСФ набројао имена жртава, док је Михаило Јањић из 1389 у свом говору прозвао ЕУ за одговорност, немар и вишегодишњу дискриминацију Срба.

На крају скупа Нина Стојановић прочитала је питања за ЕУ, која су остављена на излогу канцеларије, док су присутни запалили свеће у спомен жртвама. Занимљиво је да је канцеларија ЕУ и поред тога што је скуп одржан у току истакнутог радног времена, била затворена.

14 година од шиптарског злочина

У шиптарској масовној aгресији према Србима, названим "Мартовски погром", пре 14 година убијено је најмање 19 особа, уз укупно око 1.000 повређених. Протерано је око 4.000 Срба, уништено 800 српских кућа и запаљено 35 верских објеката. Иако истрага никада није стигла до организатора, из међународних мисија већ годинама нема ни гласа о евентуалним новим детаљима. Да ли су Вучић и Тачи пре пар дана имали тајни састанак у Паризу? Више о овоме сазнајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Srbin.info/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Никола Станоев о цензури српских медија за патритоске теме.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА