Најновије

ГЛАВНИ ОДБОР ДВЕРИ ОДБИО ОСТАВКУ ОБРАДОВИЋА: Ево шта су затражили од њега да уради након изборног пораза

Главни одбор Српског покрета Двери, на седници у Београду, једногласно је одбио понуђену оставку председника Двери Бошка Обрадовића због неуспеха на београдским изборима.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

- Чланови Главног одбора оценили су да је Покрет дао свој максимум у овом тренутку и да на такве нерегуларне изборе није требало ни излазити. Без обзира што су Двери у коалицији са ДЈБ пета политичка снага у Београду од 24 изборне листе  – тај изборни резултат је незадовољавајући. Главни одбор је подржао захтев посланичке групе Двери у Народној скупштини да се формира анкетни одбор који би истражио све околности београдских избора и оценио да уколико власт одбије формирање једног таквог заједничког скупштинског анкетног одбора – то најбоље говори да су избори били нерегуларни - саопштавају из овог Покрета.
У саопштењу се наводи да је од Обрадовића затражено да предложи корените кадровске и организационе промене.
- ГО Двери је поздравио понуђену оставку председника Двери Бошка Обрадовића као чин личне одговорности, али је и једногласно одбио из разлога што Двери не желе да наседају на режимске медијске спинове већ настављају опозициону борбу у којој смо предњачили и у претходном периоду, како у Народној скупштини, тако и на уличним протестима против власти. Главни одбор Двери затражио је од председника Покрета да предложи корените кадровске и организационе промене у циљу припрема за наступајуће парламентарне изборе када год да они буду расписани, што је он и прихватио - стоји у саопштењу. Како је Вучић честитао победу Путину погледајте ОВДЕ
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Дејан Лучић о српској спољној политици.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА