Најновије

''ПРИВАТНЕ'' НАТО ВОЈНЕ ВЕЖБЕ У СРБИЈИ: Ево како медији манипулишу свешћу грађана да им скрену пажњу са оног што ће се десити у октобру...

Гост емисије ,,Инфоратници против Новог светског поретка'' био је Предраг Јакшић, драматург, сценариста и редитељ

Илустрација (Фото: Правда)

Он је у тазговору на "Народној телевизији" открио намере Новог светског поредка, чији је кључни део ''крипто-ријалити програм'', као механизам скретања пажње идехуманизације и циљу тоталне контроле становништва.
- Један од кључних начина деловања крипто-ријалити програма је медијска манипулација, која је тренутно видљива на примеру игнорисања одржавања НАТО војних вежби у Србији - оцењује Јакшић.
Он је имеђу осталог коментарисао начин  на који систем манипулише грађанима, који су како наводи - свесни и несвесни учесници експеримента масовне сугестије.
Како наводи, у ријалити програму постоје различите ствари које су омогућене у зависности од програма. Ви гласате за неког учесника, али то је само обмана да публика учествује, јер се на њу врши огроман утицај.

- Ви када имате интеракцију публике, она се осећа важно. Када је у питању крипторијалити, где је утицај јавности потиснут одређеним механизмима, који заузимају читав медијски просор' - открива Јакшић.
Према његовим речима ''Крипто-ријалити програм'' је уствари медијски садржај који је заснован на догађајима који су се заиста десили, али који је обрађен и пласиран као информација од великог значаја, у циљу скретања пажње и пацифизације становништва.
- Наравно, како се медији развијају и све прожимају, увек постоје канали отпора, али тенденција је та да се заузме сав медијски програм. Ми у крипто-ријалитију имамо фабриковану стварност, коју покушавају да наметну као стварност - открива Јакшић. Како Запад руши систем вредности у Србији сазнајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда/Narodna.tv

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Бокан о духовном рату против Србије.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА