Најновије

ЗАХАРОВА: Русија је урадила све да не дође до војног сукоба са САД!

Русија је, ојачавши своју одбрамбену снагу, урадила све да избегне војни сукоб са САД, о чему је и говорио председник Владимир Путин пред Федералном скупштином, рекла је портпаролка Министарства иностраних послова Русије Марија Захарова на радију „Говори Москва“.

Марија Захарова (Фото: Ria)

- Јучерашње обраћање управо о томе и говори… Све је урађено да до тога не дође - рекла је Захарова, одговарајући на питање да ли је могућ директан војни сукоб Русије и САД.
Према њеним речима, сви покушаји Русије да позову САД на разговор нису донели резултат.
- Ми смо спремни за другачији, квалитетан разговор. То неће бити питање молби, објашњења како је то претња за нашу безбедност. То ће бити разговор о потпуно другачијим ставовима - изјавила је она.
Руски председник Владимир Путин јуче је у обраћању Федералној скупштини представио најновије типове стратешког наоружања који немају пандане у свету. Шеф државе је нагласио да је пораст војне снаге Русије поуздана гаранција мира на планети.
Прочитајте ОВДЕ ко то после представљања новог руског оружја каже "не изазивајте медведа"?
Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Нови документарни филм "Светски поредак" емитован је на руском телевизијском каналу Росија 1, а председник Владимир Путин био је међу онима који су за потребе филма интервјуисани.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА