Најновије

РУЖИЋ: Најбољи споменик Милошевићу су Резолуција 1244 и Република Српска

- Најбољи споменик Слободану Милошевићу је Резолуција 1244 и Република Српска, каже функционер Социјалистичке партије Србије Бранко Ружић и додаје да се данас многи позивају на оно што је Милошевић урадио.

Бранко Ружић (Фото: Јутјуб)

Упитан да ли као млад политичар сматра да је потребно подићи споменик Милошевићу он је рекао да се залаже да у Србији нема подела које се стално помињу, јер се Милошевићева смрт и убиство Зорана Ђинђића некако поклапају.
"Мислим да је Србији доста подела. Мислим да је Милошевић историјска личност и то сви знају. Ако је добијао референдумску подршку у последњој деценији (своје власти) не знам шта је спорно да иницијаторима дозволите да поднесу захтев да се изгради споменик", рекао је Ружић за ТВ Прва.
Он је додао да су најбољи споменици Милошевићу Дејтонски и Кумановски споразум - Република Српска и Резолуција 1244 на коју се, како каже, данас многи позивају.
"Наравно да је имао грешака као сваки жив човек. Они који не раде и седе у фотељама и критикују, неће произвести никакав ефекат", закључио је Ружић.
Прочитајте ОВДЕ како су Американци открили Вучића?
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

"Желе споменик, а Милошевић једва дочекао бомбардовање"
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА