Најновије

ЗБОГ ЊИХ СЕ ТРЕСЕ ПОЛА БАЛКАНА: "Ноћни вукови" ушли у БиХ, њихова порука је зачепила уста свим противницима (ВИДЕО)

Чланови руске бајкерске групе Ноћни вукови ушли су вечерас у Босну и Херцеговину на граничном прелазу у Бијељини одакле су поручили да нису пријетња за сигурност БиХ. Свима који су предходних дана дизали тензије око њиховог доласка они поручују да само људи који стварају мир могу ући у царство небеско.

Ноћни вукови Српска (Фото: Јутјуб)

На уласку у Републику Српску "Нићне вукове" је дочекао велики број медија који су уживо извештавали о овом догађају. Председник Мото-федерације Русије Јевгеније Строгов са чуђењем је одбацио политички контекст у који неки желе да доведу турнеју "Руски Балкан" и истакао да Ноћни вукови ни у којем смислу никоме нису претња за сигурност, па ни БиХ.
"Смисао нашег ходочашћа је ширење духовне везе међу народима и пријатељима у Србији и Републици Српској, повезивање култура, јер наши народи имају дугу историју и давнашње везе међу црквама и народима, то је иста култура и иста вера и то за нас много значи", навео је Строгов. 
Он је поручио да само људи који стварају мир могу да уђу у царство небеско. 
Након обиласка манастира Свете Петке у Бијељини, изграђеног у руском стилу, Ноћни вукови настављају пут ка Бањој Луци. 
У овој турнеји учествује 20 бајкера из Русије који путују аутомобилима, а у ходочашћу им се придружују чланови других мото удружења, духовна лица и бројни грађани.
Долазак у БиХ на моторима Ноћни вукови су најавили за ово лето.
Строгов је рекао новинарима да ова бајкерска група два пута годишње у протеклој деценији организује ходочашћа кроз словенске земље. О Путиновом шестогодишњем плану за Србију сазнајте ОВДЕ
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Срна/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Дугин о томе да ли је могућа победа над САД.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА