Најновије

КОШМАР НАТО ПАКТА: Руска флота у Тартусу изазива страх Алијансе (ВИДЕО)

Руска лука у сиријском Тартусу постала је права главобоља за НАТО у региону, пише аустријски лист Contra Magazine.

Тартус (Фото: Министарство одбране Русије)

Према писању листа, политичка карта света се може променити после покушаја убиства Сергеја Скрипаља, бившег руског агента, који је пребегао у Лондон. Медији наводе да је ''хемијски скандал'' у енглеском граду Солсберију одговор Запада на јачање Русије у Сирији.
Аутор чланка пише да Русија у Сирији има неколико војних база, које ће изнајмљивати у наредних 49 година. Према његовом мишљењу, Русија је на најмање 50 година обезбедила себи озбиљно присуство не само у Сирији, већ у целом региону. Лист је посебан акценат ставио на луку Тартус, коју стручњаци називају највећим руским адутом на Блиском Истоку. Ова поморска база је ојашана са ПВО и ПРО системом С-400, а у току су радови на проширењу капацитета за нове типове бродова. У тексту стоји да Тартус може да постане ''кошмар за НАТО'' и доминантна сила у региону. Ко је убио шпијуна Литвињенка, сазнајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА