Најновије

МАКРОН ЗАПЕНИО: Руска употреба хемијског оружја на европском тлу захтева одгвор!

Француски председник Емануел Макрон изјавио је данас да напад нервним агенсом на бившег двоструког шпијуна Сергеја Скрипља у Британији не може да остане без одговора.

Емануел Макрон (Фото: Синхуа)

- Јасно је да оно што се догодило у Уједињеном Краљевству не може да остане без одговора, рекао је Макрон током конференције за новинаре са холандским премијером у Хагу, без даљег објашњавања, јавља Ројтерс. Како је агенција претходно известила, Бела кућа је саопштила да је амерички председник Доналд Трамп разговарао са француским колегом о начину на који би САД и Европа могле да се договоре о питању трговине и о предузимању мера према Русији због случаја наводног тровања Скрипаља. "Председници су поновили своју солидарност са Уједињеним Краљевством након употребе хемијског оружја против грађанина цивила на британском тлу и сагласили се да је потребно предузимање акције којом ће се Русија позвати на одговорност“, наведено је у саопштењу Беле куће. Са друге стране, председник САД Доналд Трамп говорио је данас о неопходности грађења добрих односа са Русијом. Више о томе прочитајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Блиски сусрет Емануела Макрона са Алжирцима:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА