Најновије

ТРАМП СХВАТИО: Буш је био глуп, а Обама и Клинтон неспособни да остваре добре односе са Русијом! Ја ћу у томе успети!

"Слагати се са Русијом је добра ствар", поручио је амерички председник Доналд Трамп у одговор на критике које су му упућене након што је честитао Владимиру Путину победу на председничким изборима.

Трамп - Путин (Фото: Синхуа, Правда)

И овога пута одговор је уследио путем друштвене мреже Твитер, коју Трамп обилато користи за комуникацију са јавношћу. Он је на медијске извештаје поводом телефонске честитке упућене Владимиру Путину одговорио да је и његов предходник у Белој кући, Барак Обама, такође честитао Путину на изборној победи 2012. године. Русија може да помогне у решавању проблема, укључујући и Сверну кореју, Сирију, Иран и Исламску државу, поручио је Трамп. Трамп је наиме позвао председника Русије у уторак и том приликом му је честитао на изборној победи, што је наишло на снажну критику водећих америчких медијских кућа, које су у томе пронашле нови "доказ" за "заверу" Трампове администрације са Русијом.  Трамп је у својим "твитовима" одбацио овакве оптужбе, назвавши медије "слуђеним" и оценивши да се од њега очекује само да осђује Путина. Он је подсетио да су три његова претходника покушала да остваре боље односе са Москвом, али да у томе нису успели, оценивши да Буш није имао памети, а Обама и Клинтон енергије или хемије да у томе и успеју. Током јучерашњег телефонсог разговора, два председника разговарала су о неопходности улагања заједничких напора усмерених ка ограничавању трке у наоружању, као и о борби против међународног тероризма. Осим тога, како је саопштено из Кремља, Трамп и Путин су покушали да пронађу заједничко решење за превазилажење проблема у билатералним односима Русије и САД, као и о питањима Северне Кореје, Сирије и Украјине. Шеф америчке Стратешке команде Џон Хејтен данас је признао да САД не поседују оружје којим би могли да се одбране од нових руских ракета. Више о томе прочитајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Овако је Трамп саопштио америчкој јавности "страшну вест" да је честитао Владимиру Путну на изборној победи:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА