Најновије

МИЛОШ КОВИЋ РАЗОБЛИЧИО ВУЧИЋА: Како се председник Србије и СНС бори против наталитета и поклања Космет (ВИДЕО)

Гост емисије ,,Агора'' на Народној телевизији био је историчар и фуунционер ДСС Милош Ковић.

Mилош Ковић (Фото: Јутјуб)

Он је у разговору оценио као веома значајан потез покретање јавног апела грађана за одбрану Косова и Метохије, који се према његовим речима крије од грађана на медијима са националном фреквенцијом.
Током разговора он се осврно и на мере о популационој политици, оценивши их погрешним и истичући да је наталитет у директној корелацији са очувањем предања и митова, а не у одустајању од сопствене територије.
Као главни кривац за пад наталитета оцењује вољу за опстанком, насупрот масовном исељавању, које је како наводи - видљиво и међу албанском популацијом. Према његовим речима, овај тренд завладао и на Косовоу.
''Одете на Косово, онда кажете: Па чекајте, видите како је Албанцима бедан животни стандард Албанцима, говоримо о 60-тим и 70-им, а деца им се рађају?'' рекао је Ковић.
Према његовим речима тај процес се данас видљиво преокренуо.
- Сећам их се, до јуче су им жене ишле у марамама, претворили су их Албанци у машине за рађање, сада иду полуголе. Добили су права жена, Албанци се прилежно боре за ЛГБТ популацију, добили су кабловску телевизији - Запад. Добили су право да путују, а сада се стотине хиљада исељавају, док на Косову стагнира природни прираштај, и сви то знамо - истиче Ковић.
Апел за одбрану Косова и Метохије, који је до сада подписало преко 15 хиљада људи је према његовим речима једини преостали грађански механизам за супротстављање режиму, за који оцењује да планира издају Космета потписивањем правнообавезујућег споразума.
- Оног часа када на референдуму будемо гласали за то да Косово оде, ко зна шта ће све да буде од овог народа. И на крају крајева? Кад тако крене, ко нам гарантује да се сутра нећемо одрицати Прешева и Бујановца? - истакао је Ковић.
Александар Вучић планира размену територија, што је према његовим речима први јавно открио директор канцеларије за КиМ Марко Ђурић наводећи да је режим спреман да промени формат преговора.
-То је план А., то је размена територија, то није подела Косова, него је размена Северна Косова каже Мако Ђурић у изјави ''Економисту''. Које само наши медији нису пренели  - открива Ковић. Kaко медији скрећу пажњу јавности са онога што треба да се деси у октобру сазнајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Narodna.tv/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Како нам је Запад послао све своје најгоре.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА