Најновије

КАДА МРТВИ ПРОГОВОРЕ: Слободан Савић о изазовима судске медицине и најтежим случајевима на којима је радио (ВИДЕО)

Гост емисије "Форум" који се реализује у сарадњи Народне телевизије и портала Правда био је професор Слободан Савић, један од најискуснијих специјалиста судске медицине у Србији.

Eмисија "Форум" (Фото: Јутјуб)

Савић је у емисији говорио свом послу, бројним случајевима на којима је радио наводећи чак и два примера породичног насиља са смртним исходом деце који нису процесуирани зато што надлежни нису уважили налазе обдукције. Он је описао неке од најтежих случајевима на којима је радио, раду на идентификацији непознатих особа и жртвама насиља у породици. Слободан Савић говори и о случају гардиста који су страдали у Топчидеру и контрадикторнсти између налаза две комисије које су радиле на томе. Аутор и водитељ емисије је Марија Гојковић. Предходну емисију "Форум" у којој репер Никола Станоев говори на теме како је урушен систем вредности у Србији, зашто бира да пева о српским херојима а не о дрогирању и сексу као већина његових колега и како они који певају родољубиве текстове пролазе на телевизијама са националном фреквенцијом, погледајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервју са полицајцом који је спречио две тинејџерке да изврше самоубиство.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА