Најновије

СКОТ ОСТАЈЕ СКОТ: Ево како је одреаговао на сам помен годишњице злочиначке агресије на Србију!

Амбасадор САД у Србији Кајл Скот није желео да на годишњицу бомбардовања прича о томе "да ли ће ране између САД и Србије икада зарасти".

Скот не би о бомбардовању... (Илустрација: Правда)

Скот је након доделе Виртус награда Траг фондације у Београду рекао новинарима да не жели да говори о учешћу САД у НАТО бомбардовању. На питање новинара да ли мисли да ће икада ране зарасти између Сједињених Држава и Србије, Скот је поновио: "Данас о томе нећу говорити". Данас се навршава 19 година од почетка НАТО бомбардовања. Напади из ваздукха и крстарећим ракетама, као и притисак на јужну српску границу трајали су 78 дана, а укупан број жртава никада није утврђен. Ипак, проценује се да је током тих 78 дана бомбардовања погинуло између 1.200 и 2.500 људи, док је укупна материјална штета процењена на више десетина милијарди долара. Скот би вероватно више волео да се у Србији, на годишњицу почетка злочиначке агресије, одиграва стравична репресија која је данас забележена у Црној Гори,  чему више можете да сазнате ОВДЕ. Извор: Танјуг, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је на РТС-у објављен почетак злочиначке агресије која ће на Србију оставити последице у наредних неколико миленијума:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА