Најновије

ЗАХАРОВА ЖЕСТОКО ПО ЛОНДОНУ: Трагови злочина против Руса у Великој Британији сливају се у Темзу

Портпаролка Министарства иностраних послова Русије Марија Захарова реаговала је на тврдње британских званичника да трагови злочина против Руса у Великој Британији воде према Кремљу.

Марија Захарова (Фото: РИА Новости)

„Стално чујем од британских званичника фразу да трагови злочина против руских држављана на територији Велике Британије ’воде у Кремљ‘. Дође ми да додам: ’И сливају се у Темзу‘“, написала је Захарова на Фејсбуку.  Раније је немачка канцеларка Ангела Меркел изјавила да је британска премијерка Тереза Меј лидерима Европске уније представила доказе о руском трагу у случају тровања двоструког агента Сергеја Скрипаља и његове кћерке Јулије.  Сарадник британске обавештајне службе Сергеј Скрипаљ и његова кћерка Јулија пронађени су 4. марта онесвешћени у центру Солсберија. Званични Лондон тврди да су отровани супстанцом А234. Какав потрес у светској геополитици следи, сазнајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Путинова ера на челу Русије

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА