Најновије

АМЕРИКА ПОБЕДИЛА САДАМА ХУСЕИНА У ДРУГОМ СВЕТСКОМ РАТУ: А онда су дошле слобода и демократија

Када ''демократија'' и ''слобода'' закуцају на врата, можете се правити да никог нема код куће, али ће оне развалити врата и ослободиће вас од ваше слободе.

Стиже демократија (Илустрација: Pixabay)

Пише: Миодраг Миликић

Час историје у америчкој школи

Данас смо имали необичан час историје. Учитељ нам је причао како је тачно пре 28 година америчка војска заузела Берлин и победили Немачку.Причао је како је 1958. године крвожедни диктатор Садам Хусеин, који је у то време водио Немачку, напао Лондон и бомбардовао његову престоницу Варшаву. Немци су на тенковима и бицикловима окупирали Париз, Брисел, Кијев и Биробиџан. После окупације Биробиџана, трпељивост Сједињених Држава је престала, и они су ушли у рат. У почетку су Немце бомбардовали у Авганистану, затим у Сирији, а потом у Дизниленду. Немци су почели да се повлаче. Затим је америчка војска окружила Немачку и жестоким бомбардовањем су разрушили цео Берлин, где су окачили звездасто-пругасту заставу на Ајфеловој кули. Садама Хусеина су пронашли у берлинском предграђу, где се он скривао у подруму супермаркета. Крвожедном диктатору су судили и послали га на издржавање казне на острво Света Хелена. Сви народи света су у јединственом пориву аплаудирали храбрим војницима САД и бацали су на њих цвеће, воће и поврће. И ето како се завршио Други светски рат, после којег је свим диктаторима постало јасно да од демократије нико жив није побегао! Да ли ће нови човек у Белој кући превагнути на српску страну, погледајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Америчка демократија у Ираку
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА