Најновије

АМЕРИКА СЕ СПРЕМА ДА ИЗГУБИ РАТ ОД РУСИЈЕ?! Академија Вест Поинт издала приручнике у случају рата 2027. (ФОТО/ВИДЕО)

Кибернетички институт америчке војне академије Вест Поинт објавио је приручник у облику стрипа, у којем су издате инструкције о томе шта чинити ако НАТО изгуби рат против Русије.

Русија и Америка (Илустрација: Правда)

Илустроване инструкције су направљене за америчке војнике са циљем да се они замисле о будућим ратовима и њиховим последицама. Према радњи стрипа, Молдавија и Румунија се уједињују 2027. године и таквим поступком прелазе црвену линију Русије. Затегнута ситуација се заоштрава тако што НАТО и Москва организују војне вежбе са обе стране руске границе. У једном моменту војска се склања са позиција и у бој крећу роботи, чиме започиње тотални рат.


Фото: cyber.army.mil Битка тече брзо, јер је Русија спремна да води рат у условима високотехнолошког наоружања. Москва започиње сајбер напад, који уништава непријатељско беспилотно оружје, а затим напада тенкове Алијансе. Даље, према сценарију, руска војска заузима амерички конзулат у једном од освојених градова. ''Наша мисија се састоји у томе да да одбијемо стратешко изненађење за армију'', објашњава сарадница Кибернетичког института на Вест Поинту Натали Ванета. Према њеним речима, инструкција је створена како за редове, тако и за младе официре. Она је оценила да је формат инструкције необичан, али да се кроз стрип лако могу разумети ''недостижне ствари''. Како је Америка ослободила Немачку од диктатуре Садама Хусеина, погледајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Руска војна моћ 2017 - 2020.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА