Најновије

ОБРАЗ КАО ЂОН! ЈЕШИЋ ОПРАВДАВА НАТО БОМБАРДОВАЊЕ: Не мрзи нас нико, убијали смо и силовали

Јуче, на дан 19. годишњице бомбардовања тадашње СРЈ на Твитеру се огласио високи функционер ДС-а Горан Јешић.

Јешић (Фото: Јутјуб)

Он је својом објавом желео да оправда НАТО, а његов бруталан коментар изазвао је салву негативних одговора на овој друштвеној мрежи.
Јешић је написао: "Другови и другарице, не мрзи нас нико, убијали смо около, бомбардовали градове, силовали, етнички чистиили и тако редом, нисте наследници Радомира Путника већ ово друштво велича Младића и Арканову ћерку..."
Од како је објавио свој став, дигла се велика бура.
Ово су само неки од коментара:
"Тачно, али сувише генерализујете. Ружно је због људи који су изгубили чланове породица. И оних који никад нису подржавали режим. На крају, тај народ је И скинуо Милошевића. Због геноцида над Србима нико није бомбардован, а било га је."
"Не правите се као да је бомбардовање казна за то што смо ми зликовци, а не последица империјалистичке политике запада коју је окусило толико њих после и пре нас. Реците онима које продају на пијацама робова у Либији да су криви и да су им бомбе заслужена казна. Отпрат. Збогом."
На овај Твит није остала имуна ни новинарка Љубица Гојгић, па је написала:
"Никог нисам убијала около, нико од мојих рођака и пријатеља није никог силовао, од првог дана цела породица у борби против политике која је одговорна (не и једина) за ратове у СФРЈ! Ја јесам наследник мојих часних предака а бомбардовање Југославије је било злочин!"
Још један од коментара:
"Признати да су поједини припадници нашег народа чинили злочине је пут ка оздрављењу али поистоветити злочине Немачке и Србије је спин који је сам по себи фашизам и злочин."
Укупан број жртава у НАТО агресији никада није утврђен, а проценује се да је током 78 дана бомбардовања погинуло између 1.200 и 2.500 људи. Укупна материјална штета процењена је на више десетина милијарди долара.
Ратни губици НАТО-а у људству и техници никада нису обелодањени.
Одлука о бомбардовању тадашње СРЈ донета је, први пут у историји, без одобрења Савета безбедности УН. Три нуклеарне силе траже повод за сукоб, свет ће нестати док трепнеш оком. Више о томе читајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервију  Горана Јешића за Еспресо
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА