Најновије

"Оружје којим је Јелени смрскана глава налази се у Борчи"

Јелена Марјановић је убијена тесарским чекићем, који се још налази у близини куће њене мајке! Ово открива парапсихолог Роберт Кајслер из Флориде, који је ступио у контакт са људима у Србији који истражују тај случај и са сведоцима до којих су они дошли после двогодишње потраге.

Јелена Марјановић (Фото: Фејсбук/ Правда)

- Нон-стоп видим дрво и на врху мањи алат, тачније чекић. Тај чекић још постоји! Утврдио сам да је у аутомобилу или комбију у Борчи. Када мирује, веома је близу куће Јеленине мајке! - тврди парапсихолог Роберт Кајслер и наводи да су комшије Јеленине мајке кобне ноћи чуле јауке, не знајући да се тада догодио злочин.
- Јелена је 1. априла 2016. касно увече последњи пут отишла код своје мајке, да се спасе са ћеркицом Јаном. Знала је да се неће добро завршити, али није имала другог избора. Комшије Јеленине мајке су чуле вриштање женске особе које је допирало из куће Зорице Крсмановић или из њеног дворишта. Помислили су да је Јеленина мајка у боловима! Нису ни слутили да је то Јеленин крик за спас, који се зачуо док су Јелену брутално тукли - каже Кајслер и објашњава да су се комшије сетиле те ноћи после једног текста у новинама.
Он тврди да су то били Јеленини последњи крици, јер су је после тога одвезли на другу локацију и брутално убили.
- Откада је Јелена убијена, Марјановићи су већ четири пута реновирали кућу њене мајке! У то време у кући нико није живео. Сада су је изнајмили подстанарима - наводи саговорник и тврди да неко не жели да се истрага заврши и да кривци буду осуђени.

Привезак - отварач коришћен у злочину

Роберт Кајслер каже да Зоран Марјановић неће скоро пропевати, нити рећи праву истину. - Зоранова гардероба у којој је био 1. априла још се налази у кући његових родитеља. Полиција је одузела његову гардеробу коју је обукао у суботу, 2. априла, када је Јелена већ била убијена и бачена у канал. Гардероба једног од саизвршилаца такође још стоји у орману. Један од предмета којима су Јелени задати ударац још је код Зорановог блиског сродника у кући. Предмет може да се носи као привезак. То је привезак величине мушке шаке, који има нож, отварач за флаше, шрафцигер и маказице. Трећи предмет којим је ударана бачен је у Борчи. Да сам сада у Борчи, могао бих прецизније да одредим где се налази, али дефинитивно више није у каналу - наводи парапсихолог.

Комшиница: Зорица однела тајну у гроб!

Прва комшиница Зорице Крсмановић каже да је Јелена 1. априла око 16-17 сати била код мајке. - Јелена је са мајком пила кафу на тераси. Коментарисале су лекарске резултате које је Зорица добила. Гледала сам кроз прозор и видела сам да су нормално причале, а повремено су се и смејале. Ништа није наговештавало трагедију. Током суботњег јутра Зорица је причала како треба да јој дође Јелена. Причала је да се радује сусрету са ћерком. Касније није желела да прича о Јеленином нестанку, али сам сигурна да је Зорица много више знала и да је из неког разлога однела тајне у гроб! - каже прва комшиница Зорице Крсмановић.  
Зоран Марјановић и Зорица били у вези у време злочина, а шта пише на папиру, који је стигао у Тужилаштво прочитајте ОВДЕ.
Извор: Ало

Бонус видео

Да се не лажемо - Ко је убио Јелену Марјановић?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА