Најновије

ДА НИЈЕ БИЛО РУСИЈЕ, СВИ БИСМО ДАНАС НОСИЛИ ФЕС! Демократски Фронт против протеривања дипломата

Демократски фронт, опозициони политички субјект у Црној Гори, упозорава премијера Душка Марковића да не чини ниједан потез који би додатно угрозио дипломатске односе Русије и Црне Горе, као одговор на најаву Владе да ће размотрити протеривање руских дипломата у најкраћем року.

Демократски фронт (Лого)

"Демократски фронт позива Владу Душка Марковића да не протерује руске дипломате, и да за промену, макар једном покуша да држи до части и достојанства ове земље", поручили су из ДФ-а, преносе медији из Црне Горе.
Из Демократског фронта даље наводе да је евидентно да се власт налази на великим мукама јер, како кажу, као "слуге НАТО" једва чекају да повуку један овакав потез, док, с друге стране, свесни су да је веома непопуларно повлачити такав потез у контексту председничке кампање у Црној Гори која је у току.
"Посебно је срамота да Душко Марковић нареди протеривање руских дипломата када се зна да су његови преци, као и већине нас, били пријатељи Русије. И зна се шта је та велика земља значила за нас, о томе можда најбоље сведоче речи краља Николе који је казао - да није било Русије, Црне Горе не би било, и сви бисмо данас носили фес", истичу у ДФ-у.
Они су још додали да је Влада већ неколико пута показала отворено непријатељство према Русији, и велики су изгледи да, нажалост, наставе са том политиком иако су свесни да тиме још једном дубоко понижавају Црну Гору.
Премијер Црне Горе Душко Марковић раније је изјавио да ће се Влада ЦГ ускоро одредити о томе да ли ће Црна Гора следити пример појединих западних држава и протерати руске дипломате.
Прочитајте ОВДЕ како Москва објашњава то што још не реагује на ово?
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Небојша Медојевић - Пресс поводом потврђивања политички монтиране оптужнице за тзв “прање пара”.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА