Најновије

СУПЕРЗВЕЗДА: Шон Пол први пут у Београду!

Једна од највећих светских музичких звезда, Шон Пол, одржаће свој први концерт у Србији 22.маја 2018. у Хали спортова “Ранко Жеравица”!

Шон Пол (Фото: Промо)

Харизматични Јамајчанин, добитник две Греми и четири МОБО награде, познат је по импресивној музичкој каријери, током које је објавио преко тридесет својих хитова, међу којима су “Get Busy”, “Gimme The Light”, “We Are Burning”, “Like Glue”, “Temperature”, “She Doesn’t Mind" и остале нумере које обарају рекорде гледаности на Јутјуб каналу.
Мултиплатинасти уметник аутор је преко 200 светских хитова, које је изводио у дуетима са највећим светским звездама – Ријаном, Сиом, Бијонс, Дејвидом Гетом, Енрике Иглесијасом, Кајли Минок, Џеј Зијем, Сантаном..., са којима је достигао мултимилионске тираже. Од тога, 38 синглова ушло је у првих 100 на америчкој и енглеској топ листи – 19 нумера нашло се у првих 10, док је чак 8 синглова стигло на прво место поменутих листа!
Не пропустите спектакуларан концерт Шона Пола у Хали спортова 22. маја 2018. и обезбедите своје улазнице на време! Исте се налазе у продаји по следећим категоријама – партер 2.500,00 динара, Фан Пит 2.900,00 динара, трибине 3.300,00 динара и ВИП 3.900,00 динара. Улазнице можете набавити на свим продајним местима Хале спортова и Евентима, као и онлине на www.eventim.rs и www.halasportova.rs.
Прочитајте ОВДЕ који филм пуни београдске биоскопе?
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА