Најновије

ЗАХАРОВА УЗ СРБЕ! Жестоке речи упућене НАТО пакту, тровање Скрипаља је исценирано као Рачак

Портпарол Министарства иностраних послова Русије Марија Захарова је рекла да скоро 20 година од НАТО бомбардовања бивше СР Југославије нико још није одговарао због тог варварског догађаја, нити је макар затражио опроштај.

Марија Захарова (Фото: РИА Новости)

- Изгледа да тражење опроштаја није јача страна НАТО-а. Прошло је скоро 20 година, а методика западних колега и даље је остала неизмењена - рекла је Захарова на редовном брифингу за новинаре у Москви. Она је додала и да Запад све жртве бомбардовања 1999. године назива "колатералном штетом" и оценила да је тада цео свет одлучио да игра ту крваву игру, преноси "Спутњик".
- У питању је била пропагандна манипулација САД и њихових европских савезника, а такве приступе можемо видети и данас, поготово у светлу случаја са тровањем бившег руског обавештајца Сергеја Скрипаља и његове ћерке Јулије у Солсберију - навела је Захарова. Она је напоменула да је као повод за бомбардовање послужио случај у Рачку гдје су Срби наводно убили албанске цивиле, иако је после утврђено да је реч о албанским борцима и терористима који су потом преобучени у цивилну одећу. Ко је Харадинајева миљеница која је ухапсила Ђурића, сазнајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: СРНА

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Истина у Рачку
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА