Најновије

Зашто је Правда пет сати пре осталих објавила вест о хапшењу Марка Ђурића? Касно Марко стиже на Косово (ВИДЕО)

Портал IN4S.NET oбјавио је информацију да је Марко Ђурић у понедељак ухапшен на Косову и Метохији скоро шест сати пре него што је дошло до инцидената у Косовској Митровици. Индормацију од IN4S.NET пренела је и Правда што је изазвало различите реакције и спекулације у јавности.

Принтскрин члаанка (Фото: Твитер)

На оптужбе да је Правда била део унапред припремљеног и договореног сценарија који се није одвијао по плану, али и другим стварима везаним за хапшење у емисији "Исписани" продукције "HelmCast", говорио је главни уредник Правде Игор Маринковић. Он је, за оне које то интересује, објаснио да Правда није била извор информације о хапшењу већ портал из Црне Горе, али не одбацује могућност да је реч о договореним инцидентима власти у Београду и Приштини. Погледајте цео видео: Шта каже командант Четничког покрета Братислав Живковић о Вучићевим патриотама погледајте ОВДЕ
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда/HelmCast

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Руски геополитичари Дугин и Савим о мрежном рату Америке против Србије и Русије.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА