Најновије

АМЕРИЧКИ АНАЛИТИЧАР ОТКРИВА: Иза тровања Скрипаља стоји моћна породица, они профитирају од рата са Русијом (ВИДЕО)

Амерички политиколог и аналитичар Дин Хендерсон за случај Скрипаљ директно оптужује породицу Ротшилд, која жели да изазове рат против Русије.

Скрипаљ (Фото: МО РФ)

Хендерсон се против друштвене неправде бори од 1985. године, када је путовао по ратом разореној Никарагви и од тада је посетио педесет земаља на шест континената. Аутор је великог броја  књига и радова у којима разоткрива сплетке у врху америчке и политике Запада уопште.
У тексту објављеном на свом блогу он тврди како су, након неуспеле лажне истраге Роберта Милера, Ротшилди преко своји људи у  МИ6 измислиле ефикаснији пропагандни инструмент како би се оправдао напад на Русију. Наводно тровање Сергеја Скрипаља се брзо проширило на насловницама главних медија. Свако ко се усуђује да постави питање или тражи доказа о руском уделу у том случају убрзо се оспорава и проглашава непријатељем државе.
О томе сведочи и карикатура коју је објавио Би Би Си, на којој је фотографија британског лабуристичког лидера Џеремија Корбина залепљена уз зидине Кремља. Затим је Мосад послао своје снаге у Лондон како би Корбина приказали као антисемиту. У Сједињеним Америчким Државама, док су републиканци и демократи вриштали да се мора одбранити британска круна, Трамп се суздржао од критиковања Русије све док није видео “доказе”.
Чак је отишао тако далеко да је честитао Владимиру Путину на изборној победи у Русији. Након тога је америчка елита заурлала и позвала порно “диву” Сторми Денијелс да у емисији “60 Минута” читав сат лупета глупости и тврди како је Доналд Трамп имао односе са њом, и како јој је за ћутање о тој афери наводно платио од 130.000 долара, а она заузврат није смела да открије ни једну поверљиву информацију о Трампу.
Сутрадан је Трамп био мртав и упрегнут у кола “господина” Ротшхилда. Трамп се одмах одлучио на протеривање руских дипломата и солидарисао се више од пола ЕУ.
Путин је победио на изборима с већином од 77 одсто од 67 одсто Руса који су изашли на гласање, чиме су се предсједнички избори претворили у плебисцит подршке руског народа свом председнику. Међународни посматрачи су одмах потврдили ове резултате.
Стога клан Ротшилд и њихови најближи пријатељи не могу да мрзе Владимира Путина, а да истовремено не презиру Русе, који су видели како њихова земља прошла под управом "Голдман Сакса" 1998. Те године је око 70 милиона Руса буквално избачено на улицу, док је 1989. године, пре него што су ЦИА и Борис Јељцин уништили руску државу, само два милиона Руса било сиромашно и нису имали за стан, храну, школовање деце, лечење и основне животне потрепштине.
На челу ратнохушкачке елите Ротшилдових слугу како тврди Хендерсон је Атлантско веће, чији чланови урлају у медијима и снажно понављају лаж о Скрипаљу. Атлантско веће је чедо Атлантске уније и није случајно да НАТО управо данас позива на општу мобилизацију Сједињених Држава и Европе за обрану од “руског агресора”.
Атлантска унија је отворила своју прву канцеларију у Америци у простору којег им је у Њујорку донирао Нелсон Рокефелер. Сваке године од 1939. до 1976. је Конгресу представљана резолуција Атлантске уније којом се захтева укидање Декларације о независности и “нови светски поредак”. Две године касније, 1941. године, догодио се напад на Перл Харбор.
Пре тог круцијалног догађаја, велика већина Американаца се супротстављала уласку у Други светски рат. Цхурцхилл и британска круна су били спашени када се америчко јавно мнијење радикално променило и Сједињене Државе су коначно ушле у сукоб против Тројног пакта.
Атлантско веће, још једна филијала Краљевског института за иностране послове, основано је 1961. године како би промовисало ову врсту “сарадње” између Северне Америке и Европе. 2009. његов председник Џејмс Џонс подноси оставку и постаје Обамин саветник за националну безбедност.
Његов наследник на челу Атлантског већа је био Чак Хагел, који је поднео оставку да постане Обамин секретар за одбрану. И други функционери Обамине администрације, као што су Сузан Рајс, Ерик Шинсеки, Ен-Мари Слотер и Ричард Холбрук, познат и као архитекта распада Југославије, претходно су радили у Атлантском већу.
Бушов саветник за националну безбедност, генерал Брент Скрокрофт, био је председник Атлантског већа до 2014. године, када га је наследио бивши амбасадор у Кини и бивши гувернер Јуте, Џон Хантсман, актуелни амерички амбасадор у Русији.
Банке клана Ротшилд и њихових рођаци у Лондону су током историје остварили огромну финансијску и политичку добити тиме што су Русију и Сједињене Државе држали у сталној напетости. За њих нема ничег уноснијег од светског рата, тврди Хендерсон. Могли су да увуку Сједињене Државе у Други светски рат, јер је то зависило од лаковерности америчког народа.
Постоји минимална шанса да данас Американци нису више они из 1941. године, јер су ратни клан Ротшилда и њихови опуномоћеници у више прилика показали да им је стало само до добити, моћи и утицаја у свету. Ако је за остварење тог циља потребно да се изазове светски рат, њима то није никакав проблем и зато је историјски тренутак у ком живимо веома опасан, констатује Хендерсон на свом блогу.
Русија због шиптарског насиља на Косову шаље демарш УН, Бриселу и НАТО! Више о томе читајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Logično.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА