Најновије

ЕСТОНСКИ НАРКОМАНИ УКРАЛИ ТАЈНЕ ДОКУМЕНТЕ НАТО ПАКТА: Све су продали за дозу наркотика

У главном граду Естоније, Талину, наркомани су од начелника НАТО штаба за сајбер заштиту украли лаптоп и таблет рачунар заједно са пет флеш меморија које садрже тајне податке.

Естонија (Фото: Јутјуб)

Официр Бундесвера, потпуковник Франц Лантенхамер, оставио је свој аутомобил у Старом Талину на паркингу, а то исто вече је требао да лети назаф у своју домовину у франкфурт, пишу естонски медији. После сат и по времена, када се вратио на паркинг, он је затекао своје возило са разбијеним десним стаклом, а у аутомобилу није било ранца и кофера које је возио са собом. Лопови су украли лаптоп рачунар марке Леново, пет флеш меморија и таблет рачунар марке Самсунг. Према његовим речима, оба уређаја и флеш меморије су садржали тајне информације. Локална полиција је била убрзо дигнута на ноге, а анализом видеоснимака са безбедносних камера установљено је да су починиоци дела крађе локални наркомани, који су већ стигли да продају лаптоп рачунар за 50 евра како би себи купили дозу наркотика. У року од 24 сата сва опрема је враћена потпуковнику Лантенхамеру. Како је ћерка Скрипаља ''васкрсла'', погледајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

НАТО у Балтичким земљама
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА