Најновије

ДАН ПОСЛЕ ИЗБОРНОГ ДЕБАКЛА: Лидер Двери Бошко Обрадовић има поруку за бираче али и Вучића

Лидер Двери Бошко Обрадовић каже да нема предаје након изборног пораза. Он се јутрос обратио својим бирачима путем Твитера. Двери су, у коалицији са ДЈБ, на изборима освојили само 3,9 посто гласова.

Бошко Обрадовић и Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

- Београд је добио и власт и опозицију какву је желео. То је њихов избор. Изабрали су да Београдом и даље владају Мали и Весић, а да им опозиција буду Ђилас и Шапић, иако нико није умео да ми наведе нити једну изјаву Ђиласа и Шапића против Вучићеве власти у претходне четири године. Хвала свим бирачима у БГ који су гласали за алтернативу и садашњој и бившој власти. Поштено смо наступили, понудили наду да не мора да се бира између истих политичара који се врте на власти већ 28 година. Није зрело за ову политичку поруку. Грађани желе да их и даље воде исти - каже Обрадовић.
Он је Александру Вучићу и СНС поручио да ће наставити борбу против криминала и корупције у врху власти. - Што се Двери и мене лично тиче - нема повлачења и нема предаје: посвећујемо се скупштинском раду у НС РС од сутра, борби за очување КИМ у саставу Србије и представљању породичне и економске политике Двери, али и започетој борби против криминала и корупције у врху Вучићеве власти - закључује он.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Душан Дунђер о крађи на изборима.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА