Најновије

ЈЕЛЕНУ УБИО ПЛАЋЕНИК ПО НАЛОГУ ФАМИЛИЈЕ? Овај човек тврди да зна одговоре!

Јелену Марјановић убио је плаћени убица којег је унајмио пријатељ Зорана Марјановића - то тврди Роберт Кајслер, парапсихолог којег је унајмила породица Крсмановић како би помогао у расветљавању бруталног злочина.

Јелена Марјановић (Фото: Фејсбук)

Кајслер је изнео своју теорију и до детаља описао како је изгледао злочин.
- Он је 1. априла 2016. увече, по инструкцијама једног члана Зоранове фамилије, сачекао певачицу поред куће њене мајке и тукао је са Зорановим рођаком и пријатељом - посредником у убиству, док није изгубила свест. Гнусни чин довршен је у кући једног од актера злочина, а тело је бачено у канал у Борчи, по унапред утврђеном плану!
Ово открива парапсихолог Роберт Кајслер са Флориде, који је на молбу породице Крсмановић, фамилије Јелениног оца, ступио у контакт са њеном родбином, сведоцима, као и људима који су истраживали случај и прихватио да помогне у решавању мистериозног злочина.
Роберт Кајслер тврди да је Јелена насмрт претучена 1. априла 2016. малтене на прагу мајчине куће!
- Јелена је 1. априла дефинитивно одлучила да напусти Зорана и да са собом поведе ћерку. Спаковала је своје и Јанине ствари и обавила основне обавезе око ћерке и мајке. Те вечери је са Зораном отишла код мајке. Тамо је избила велика свађа између Јелене, Зорана и Зорице Крсмановић. Зоран се физички обрачунао с Јеленом. Њена мајка је била сведок, али је кривила Јелену! - каже парапсихолог и открива како се одиграо злочин.
- Плаћеник је сачекао Јелену код мајчине куће, са двојицом саучесника - Зорановим пријатељем - посредником у убиству и блиским рођаком. Чим је изашла, толико су је претукли да је изгубила свест. Одвезли су је у једну од кућа на имању тог Зорановог пријатеља, који је нашао убицу по наруџби члана Зоранове фамилије. Док је плаћеник тукао и убијао Јелену, саучесници су помагали у томе!  После убиства су пресвукли Јелену и уклонили доказе са њеног тела. Леш су одвезли на насип у Борчи и бацили га у канал - изричит је парапсихолог.
Он наводи да су налогодавац и актери убиства унапред знали да је канал одређен као најпогодније место за бацање леша.
- Када су се решили тела, вратили су се на место злочина и наставили да чисте трагове. Убиство је испланирано са више ударца и повреда по глави и телу, јер су желели да прикажу да је неки манијак покушао да силује и убије Јелену на каналу или да је киднапована. Тек следећег дана рекли су да је трчала да би центар пажње био канал у Борчи. Договор је био да за следећи дан имају алиби да је Јелена жива и да, наводно, иде на трчање са супругом и ћерком - наводи саговорник, који се укључио у случај на захтев породице Крсмановић.
Информације које је Кајслер добио од Јеленине родбине указују да су сви знали да она има проблема у браку, али и да јој рођена мајка није наклоњена!
- Јеленина тетка Мирослава Илић, рођак Предраг Павловић Пеђа и тетка Љубица Марковић су 31. марта 2016. звали Јелену да се виде у кући њене мајке. Тог дана је тетка Мирослава била код лекара у Београду и сви су свратили да виде Јелену. Након Пеђиног позива, Јелена је рекла да ће доћи за сат времена, јер ради нешто у студију са Зораном, али је слагала! Рођаци су је чекали више од два сата и отишли су кући. Тог дана је Зорица изашла из болнице, али Јелена није имала жељу да је види. Нико од Јеленине родбине о том догађају није дао изјаву полицији - открива Кајслер и додаје да Зоран, наводно, зна целу истину.
- Он је својима најближима продао причу да се посвађао са Јеленом, да је она побегла од куће, претила самоубиством и да је помињала канал. Говорио је да је он и укућани траже свуда, али да не могу да је пронађу... Тако су сви дали лажну изјаву полицији да су Јелену видели живу у суботу. Ташти је рекао да је Јелена заборавила свој телефон код куће, да је он понео само њен мобилни и да слободно може да га зове. Док су сви мислили да је у току потрага за Јеленом, актери убиства су уклањали доказе - тврди саговорник и поручује да зна где и даље могу да се нађу трагови Јеленине крви.

Срби на Флориди прате случај

Роберт Кајслер, који по мајци води порекло из Србије, каже да у Америци ради за полицију на разрешавању убистава, киднаповања и несталих особа.
- Тачност у струци парапсихологије је од 87 до 93 одсто. У Америци имам своју фирму и рехабилитациони центар. За 20 година рада сам имао око 1.300 клијената, само са простора бивше Југославије, који сада живе у иностранству. На Флориди има око 100.000 наших људи, а 90 одсто њих је чуло за убиство Јелене Марјановић и прати њен случај - каже Кајслер.
Кума открила у каквом је односу Јелена била са свекрвом. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Курир/Ало

Бонус видео

На овом месту полиција је пронашла тело убијене Јелене Марјановић
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА