Најновије

ПЕВАЧИЦИНА СЕСТРА ДОБИЛА УЗНЕМИРУЈУЋИ ПОЗИВ: Упозорили су ме да ћу проћи као и Јеца!

Теодора Крсмановић (19), сестра убијене певачице у Борчи, у суботу је примила забрињавајући позив са непознатог броја од особе која јој је рекла да јој прети смрт!

Теодора са покојном сестром (Фото: Приватна архива)

Упозорење

- Теодора је у суботу позвана са њој непознатог броја на Вајберу и особа која ју је позвала упозорила ју је да се пази јер је до те особе стигла информација да би за случај убиства Јелене Крсмановић Марјановић и оптуженог Зорана Марјановића било најбоље да Теодору снађе иста судбина као и њену сестру, каже - Ненад Шипка, директор Центра за форензичка истраживања (ЦФИ) и правни заступник породице Крсмановић.
Према његовим речима, непозната особа је навела да би се убиством Теодоре скинула сумња са супруга певачице Зорана, пошто се он налази у притвору - додаје Шипка.
Певачицина сестра Теодора Крсмановић потврдила је ове страховите наводе и навела да се не осећа сигурно поводом упозорења које је добила.
- Није ми свеједно. Ићи ћу у полицију да их замолим да пошаљу неког да буде у мојој близини, да ме прати повремено. Зваћу и Више јавно тужилаштво у Београду и њих обавестити о овоме - каже Теодора.
Осим анонимног позива на Вајберу, она је слично упозорење добила и од рођака из иностранства.
- До мојих рођака је двапут из Србије стигла прича да би Зорана ослободило сваке пресуде и оптужби то када би се мени нешто десило. На тај начин би се потврдила прича о неком манијаку који је убио Јецу, па сада и мене, а да притом није Зоран јер је он у притвору - каже Крсмановићева.
Певачицина сестра додаје и да јој је рођак током разговора скренуо пажњу на један детаљ.

Предсказање

- Рођак ме је питао и за онај колац који је био постављен на Јециној спомен-плочи и да ли сам га видела. Ја сам рекла да нисам, након чега ми је он на телефону показао и питао: "Знаш ли шта то значи? То значи још једна жртва у породици - рекла је Теодора.
Подсетимо, марта прошле године непознате особе оставиле су зашиљену дрвену летву наслоњену на спомен-плочу са ликом Јелене Крсмановић, која је постављена на месту где је певачица убијена.

Случај пријављен полицији

Према речима Ненада Шипке, цео случај пријављен је надлежним органима.
- Након консултације са нашим сарадником, бившим пуковником полиције и помоћником команданта за Косово и Метохију Неџмедином Мехметајем обавестили смо је да одмах обавести МУП. Теодора је јуче поднела пријаву у полицијској станици у Крагујевцу - каже Шипка. Јелену Марјановић убио је плаћени убица којег је унајмио пријатељ Зорана Марјановића - то тврди Роберт Кајслер, парапсихолог којег је унајмила породица Крсмановић како би помогао у расветљавању бруталног злочина. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Теодора Крсмановић о убиству своје сестре
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА