Најновије

ТАКТИКА КОЈА ЈЕ ДОНЕЛА ПОБЕДУ У АЛЕПУ: САА цепа Источну Гуту на два дела, погледајте колико је још остало до циља (МАПА)

Сиријска арапска армија наставља убрзано напредовање кроз Источну Гуту а између њених снага које напредују са источне стране котла до базе маханизоване бригаде код Харасте остало је само 3,5 километада. Ако САА успе да се пробије овим правцем велики терористички џеп ће бити пресечен на пола.

Илустрација (Фото: Правда)

САА је јуче коначно успела да пробије линије одбране терориста код града Шифоунијах терајући терористе Џаиш Ал Ислама у повлачење. САА је истовремено пресекла један од главних путева за снабдевање града Дума што је направило велики проблем терористима.  САА сада покушава да пресече терористички џеп на пола што је слично тактици коју су употебили током борбе за ослобођење Алепа.

Ако САА оствари свој план, терористи у северном делу џепа, у градовима Хараста и Дума, ће се наћи у безизлазној ситуцији. 
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Руски експерти о специјалном мрежном рату коју Америка води против других земљаља.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА