Најновије

ПРЕТЕ ЈОЈ СМРЋУ: Девојка Зорана Марјановића у страху за живот!

Зорица Зока Митровић (32), љубавница Зорана Марјановића (39), осумњиченог да је 2. априла 2016. убио супругу Јелену Марјановић (33) у Борчи, прима претње смрћу од непознатих људи, због чега живи у сталном страху.

Зорица Митровић и Зоран Марјановић (Фото: Приватна архива)

Она је претње почела да прима након Зорановог хапшења у септембру прошле године, а престале су да јој стижу почетком јануара.
- Зорица је примила велики број претећих порука, од којих је већина њих пријављена у полицији. Једна од њих, која је упућена њеном сину, гласи: “Копиле треба исећи на комаде да не израсте у монструма!” Утврђено је да је једну претећу поруку упутила жена. У осталим претећим порукама, које је Зорица добила, прети се њој, али и њеном малолетном сину - каже извор.

Зорану водила групу на Фејсбуку

Митровићева је дуго водила групу подршке за Зорана Марјановића. “Покренула сам на Фејсбуку групу ’Подршка Зорану Марјановићу’ и покушала сам да га одбраним од свакодневних напада и неистина. После неколико месеци смо се упознали и тако је почела наша љубав”. Она је негирала да је била у вези с њим пре него што је убијена Јелена Марјановић.
Саговорник открива да су Зорици претње пристизале и на њен Фејсбук профил, те да их је она схватила озбиљно, поготово због страха за дете. Она се од  тада стално сељака и мења место боравка због безбедности. Живи у сталном страху за себе и своје дете. Јавља се само најближим пријатељима и људима у које има поверења, а и консултује се са двокатима. Живи сама са дететом и сваког пута уплаши се када јој неко позвони на врата - открива извор.
Он наводи да му је Зорица, упркос свему, нагласила да ће увек бити подршка Зорану Марјановићу јер “верује да је невин”.
Зорица никад није живела у кући Марјановића, а како је причала, упознали су се преко Фејсбука док му је давала подршку - наводи добро упућен извор.
Он додаје да је након Зорановог хапшења, после Нове године, она изнајмљивала стан у Борчи.
Детективка Катарина Остојић открила је преписку, коју је имала са недавно са Митровићевом, а која се претворила у препуцавање. У преписци Митровићева и даље тврди да Зоран није убио Јелену и сву кривицу сваљује на извесног тајкуна! Написала ми је на Виберу: “За неколико месеци, а можда када све буде готово (око ове намештене приче), видећеш ко је тај тајкун. Онда се јави и мени да ми се извиниш, па да пијемо кафу. Одговорила сам јој: “Ма гле, извини? Не! Не теби, него ником. Све је то могло да се заврши пре хапшења Зорана. Она ми је на то све одговорила. “Наравно јер Зоран није убио никога” - каже Катарина.
У даљој расправи Зорица пише Катарини да је “људски и хришћански, опростити и извинити се”. Ја сам на све то одговорила: “Говорила сам вам да идете ван и тражите неког ко ће вам помоћи”. На њено питање: ”Зашто вани?”, написала сам јој: “Па, сети се свега реченог”. Међутим, она је у поруци поручила: “Пусти те приче, бре. Полиција зна све” и ставила иницијале М. Д. - каже детективка, која је ради на случају убиства певачице “Гранда”.
Иако се повукла у тешку илегалу и као да је у земљу пропала, Митровићева не престаје да из прикрајка брани Зорана.
- Зоран није убица и тачка! Само је преплашен насмрт и тачка, а само делује као монструм. Види се, бре, нешто што је монтирано. Ово је монтажа - уверена је Зорица.
Како се сазнаје, Зорица се после Зорановог хапшења дистанцирала од Марјановића, а и подршку на Фејсбуку свела је на најмању могућу меру. Она и даље одржава контакте с њима, али мање, јер су је тако саветовали адвокати. Сада пази и шта пише јер се раније добро опекла - откива саговорник.

Признали љубавну везу

Након Зорановог хапшења, Митровићева је признала у изјави за медије да је у вези са Зораном Марјановићем.
“Уз њега сам срцем и душом. Заувек ћу бити с њим и много га во лим. Била сам му подршка од првог тренутка. Заболеле су ме неистине у медијима и решила сам да откријем истину”, рекла је она јесенас за медије. Прочитајте ОВДЕ шта шокантно каже парапсихолог са Флориде што ће утицати на истрагу? Извор: Ало

Бонус видео

Адвокати Зорана Марјановића и смрт Јелене Марјановић.

Бонус видео

Погледајте емисију "Снага народа" и сазнајте како је када се нађете очи у очи са самоубицом?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА