Најновије

ШОКАНТНО! Парапсихог са Флориде зна ко је убио Јелену! Трагови њене крви просуте на неколико места у Борчи, доносе решење!

Трагова убиства има у кући њене покојне мајке, поред мале продавнице тик уз кућу и у комбију Зорановог пријатеља који је возио леш, тврди парапсихолог.

Јелена Марјановић (Фото: Правда)

Парапсихолог Роберт Кајслер са Флориде тврди да крв свирепо убијене певачице Јелене Марјановић може да се нађе на неколико места у Борчи и да ти трагови могу коначно да реше мистериозни злочин!
- Јеленине крви има у кући њене покојне мајке! Није реч о соби у којој је лежала Зорица Крсмановић, већ о другој соба у кући. То зна Љубица Марковић, рођена сестра Зорице Крсмановић, која је одговорна за кућу и имање до пунолетства мале Јане. 
Трагови крви могу да се нађу и поред мале продавнице, тик уз кућу Зорице Крсмановић, као и у комбију блиског пријатеља Зорана Марјановића, који је имао задатак да леш одвезе на насип у Борчи - тврди Роберт Кајслер са Флориде.
Парапсихолог тврди да је убиство извршио плаћеник, којег је ангажовао близак пријатељ Зорана Марјановића, по налогу једног члана његове фамилије!
Роберт Кајслер је ступио у контакт са Јеленином родбином, сведоцима, као и са људима који су истраживали случај, и прихватио да помогне у решавању злочина.
Он каже да је Јелена насмрт претучена 1. априла 2016, малтене на прагу мајчине куће!
- Јелена је 1. априла одлучила да напусти Зорана и да одведе ћерку. Те вечери је са мужем отишла код мајке, али су се тамо посвађали на крв и нож. Зорица је била сведок те жучна свађе. Зоран се физички обрачунао са Јеленом, али је она за све кривила ћерку - каже парапсихолог и открива како се одиграо злочин.
- Плаћеник је сачекао Јелену код мајчине куће, са двојицом саучесника - Зорановим пријатељем и блиским рођаком. Чим је изашла, толико су је претукли да је изгубила свест. Одвезли су је у једну од кућа на имању тог Зорановог пријатеља. 
Он је нашао убицу по наруџби члана Зоранове фамилије. Док је плаћеник тукао и убијао Јелену, саучесници су му помагали. После убиства су пресвукли Јелену и уклонили доказе са њеног тела. Леш су одвезли на насип у Борчи и бацили га у канал - изричит је парапсихолог. 

Зорица лажима штитила Марјановиће?

Роберт Кајслер на основу података добијених од родбине наводи да је Зорица Крсмановић 31. марта 2016. изашла из болнице, али да је Јелена тек сутрадан увече, у пратњи Зорана, отишла код ње.
- У петак, 1. априла, није ишла код мајке ни ујутру, ни по подне, тако да нико није могао да је види. Полиција о томе није испитала тетку Љубицу Марковић. Мајка је испитана о посетама, али је као по навици слагала! 
Прво је рекла да је са ћерком ишла код лекара по изводе, па је онда окренула причу како је Јелена ишла сама да узме њене изводе, па да су седеле на тераси и да је комшиница тог јутра видела Јелену. Из разговора са најужом породицом Крсмановић закључио сам да је Зорица причала лажи само да би заштитила Марјановиће.
Родбина тврди да им је преносила све поверљиве породичне информације - каже парапсихолог позивајући се на изјаве Јеленине родбине. 
Прочитајте ОВДЕ какве то језиве детаље доноси оптужница из последњих минута живота Јелене Марјановић?
Извор: Информер/Ало

Бонус видео

Медији решили случај убиства Јелене Марјановић? 
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА